Koševsko Brdo, Muhameda Hadžijahića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Koševsko Brdo

Namješten dvosoban stan sa lođom u ul. Muhameda Hadžijahića, Koševsko Brdo

1 1 37m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 37m2 smješten trećem spratu stambene zgrade u ulici Muhameda Hadžijahića, naselje Koševsko Brdo. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1970-tih godina.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje sa predsobljem, kupatila i lođe.

Vlasnici predmetne nekretnine budućim kupcima ostavljaju kompletan namještaj koji se trenutno nalazi u stanu na poklon. Ovaj stan ima i pripadajući podrumski prostor.

Predmetna nekretnina nije prolazila veće adaptacije u zadnje vrijeme izuzev zamjenjenih vanjskih PVC prozora u dnevnom boravku i električnih osigurača.

Ispred i okolo zgrade se nalazi veliki broj zajedničkih parking prostora pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Muhameda Hadžijahića, naselje Koševsko Brdo, Opština Centar.

Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

U neposrednoj blizini nalazi se sportski centar Zetra, Pijaca Ciglane, a centar grada je na 5 minuta vožnje autom. U blizini zgrade su i stajališta javnog prevoza kao i mnoštvo zajedničkog parking prostora.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje sa predsobljem, kupatila i lođe.

STANDARD Električno grijanje. Vanjska drvena stolarija u spavaćoj sobi i na lođi. Vanjska PVC stolarija u dnevnom boravku. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku. Keramičke pločice u kupatilu. Laminat u spavaćoj sobi i predsoblju. Lođa. Interfon. Blindo vrata.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 076p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Muhameda Hadžijahića

Grad: Sarajevo, Koševsko Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 37m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2007

Sprat: 3/5

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Blindo vrata
Namješteno
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo