Koševsko Brdo, Braće Begić

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Koševsko Brdo

Kompletno adaptiran trosoban stan sa prelijepim pogledom, ulica Braće Begić, Koševsko Brdo, općina Centar

1 2 64m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran trosoban stan uknjižene površine 64m2 smješten na četvrtom spratu stambene zgrade. Zgrada u kojoj se predmetna nekretnina nalazi izgrađena je 1972. godine i do dan danas se uredno i redovno održava.

Stan je prošao nekoliko faza adaptacije i to: godine 2009. je urađena kompletna adaptacija što obuhvata izlijevanje estriha na već postojeću ploču, zamijenjene su kompletne vodovodne, elektronske i plinske instalacije zajedno sa automatskim osiguračima i novim plinskim bojlerom, probijen je zid između kuhinje i dnevnog boravka da se dobije open- space koncept, zamjenjena je kompletna vanjska i unutrašnja drvena stolarija.

Godine 2010. urađena je kompletna zamjena krova zajedno sa hidroizolacijom i zamjenom metalnih okapnica na krovu. Posljednja adaptacija urađena je 2016. godine kada je položen brodski pod i kompletno adaptirano kupatilo zajedno sa svim sanitarnim elementima.

Stan se sastoji od dnevnoh boravka u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupatila, ostave i predsoblja.

Ulica Braće Begić predstavlja najatraktivniju ulicu na Koševskom Brdu a i sama lokacija unutar 500 m pruža sve potrebne sadržaje za svakodnevni život. Duž cijele ulice se proteže zajednički parking pa je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na četvtom spratu stambene zgrade u ulici Braće Begić, naselje Koševsko brdo. Položaj zgrade, odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života u naselju.

U neposrednoj blizini nalazi se sportski centar Zetra, Pijaca Ciglane, a centar grada je na 5 minuta udaljenosti vožnje automobilom. U blizini zgrade su i stajališta javnog prevoza kao i mnoštvo zajedničkog parking prostora.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupatila, ostave i predsoblja.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Brodski pod u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu. Interfon. Internet. Zajednički parking. Alarm sistem.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 035p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Braće Begić

Grad: Sarajevo, Koševsko Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 64m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1972

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena