Koševsko Brdo, Braće Begić

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Koševsko Brdo

Komforan trosoban stan sa lođom i otvorenim pogledom u ulici Braće Begić, Koševsko brdo

1 2 61m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan trosoban stan sa lođom i lijepim otvorenim pogledom uknjižene kvadrature 61m2 smješten na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Braće Begić, naselje Koševsko brdo. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je 1978. godine i spada u red kvalitetnijih zgrada u ovom naselju.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, lođe, predsoblja i degažmana. Adaptiran je u dvije faze i to 2010. godine zamjenjena je kompletna vanjska PVC stolarija zajedno sa ugradnjom ALU roletni, kompletno je adaptirano kupatilo sa instalacijama, keramičkim pločicama i sanitarnim elementima i postavljeni su automatski električni osigurači. Godine 2022. ustakljena je lođa.

Budući da je grijanje u stanu na električne konvektore bitno je napomenuti da je plin doveden do stana te se budućim kupcima ostavlja mogućnost ugradnje plinskog etažnog grijanja. Stan posjeduje pripadajuću podrumsku prostoriju.

U neposrednoj blizini zgrade smješten je veliki broj zajedničkih parking mjesta te je korištenje vlastitog automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na četvtom spratu stambene zgrade u ulici Braće Begić, u naselju Koševsko brdo. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

U neposrednoj blizini nalazi se sportski centar Zetra, Pijaca Ciglane, a centar grada je na 5 minuta vožnje autom. U blizini zgrade su i stajališta javnog prevoza kao i mnoštvo zajedničkog parking prostora.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, lođe, predsoblja i degažmana.

STANDARD Grijanje je na električne konvektore. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja drvena stolarija. parket i keramika. Blindirana ulazna vrata. Internet. Interfon. Podrum. Kablovska TV.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 013p/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Braće Begić

Grad: Sarajevo, Koševsko Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 61m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Konvektori
Stolarija
PVC i drvo
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad