Koševsko Brdo, Muhameda Hadžijahića

Prodaja, Stan, jednosoban, Koševsko Brdo

Jednosoban stan u kvalitetnoj zgradi, Koševsko brdo. Mogućnost pretvaranja u dvosoban - PRODANO!

1 0 39m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan površine 39m2, na petom spratu stambene zgrade locirane u mirnom i sunčanom dijelu Koševskog brda. Zgrada je okružena zelenim površinama a izgrađena cca. 1989. godine i odlikuje je visok kvalitet gradnje.

Kvadratura i raspored prostorija u stanu omogućavaju da se uz minimalne troškove iz trenutnog jednosobnog pretvori u dvosoban. Zahvaljujući poziciji u zgradi i jugo-istočnoj orijentaciji, nekretnina ima lijep pogled i obilje prirodne svjetlosti.

Osim postavljenih plinskih instalacija u stanu nije bilo dodatnih adaptacija, što ostavlja mogućnost budućem vlasniku da prilagodi enterijer u skladu sa vlastitim željama i potrebama.

Bitno je napomenuti da nekretnina zbog svoje lokacije i kvadrature ima potenicijal za dugoročno iznajmljivanje, te predstavlja pogodnu priliku za investiranje.

Lokacija:
Zgrada se nalazi u sunčanom i mirnom dijelu naselja, okružena parkovim, čineći idealnu atmosferu za ugodan život i boravak u stanu. Lijep ambijent omogućava opuštajuće šetnje, a saobraćajna infrastruktura olakšava povezanost sa centrom grada. U blizini nekretnine smještene su trgovine, supermarketi, frizerski saloni, religijski objekat, osnovna škola i dječije igralište, a na širom području također se nalaze brojni kafići, restorani, poslovni objekti kao i srednjoškolske i visokoškolske ustanove

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg je omogućen pristup svim prostorijama. Ravno se pristupa kuhinji, trepzariji i dnevnom boravku, a lijevo kupatilu.

Standard:
Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parketni podovi u dnevnom boravku i trpezariji. Keramičke pločice u kupatilu, predsoblju i kuhinji. Plinsko etažno grijanje.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Opšte informacije

Broj nekretnine: 017p/2019 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Muhameda Hadžijahića

Grad: Sarajevo, Koševsko Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 39m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1989

Godina zadnje adaptacije: 1989

Sprat: 5/5

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko