Koševsko Brdo, Muhameda Hadžijahića

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Koševsko Brdo

Jednosoban stan sa balkonom u mirnom i sunčanom dijelu naselja Koševsko brdo - PRODANO!

1 0 35m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan površine 35m2 u prizemlju stambene zgrade locirane u ulici Muhameda Hadžijahića, u mirnom i sunčanom dijelu Koševskog brda. Zgrada je okružena zelenim površinama, a izgrađena je cca. 1970-tih godina.

Nekretnina je u izvornom stanju, što omogućava budućim vlasnicima da je adaptiraju u skladu sa svojim potrebama.

Povoljna orijentacija i pozicija zgrade omogućavaju dosta prirodne svjetlosti tokom većeg dijela dana stvarajući ugodan ambijent pri boravku u stanu.

Bitno je napomenuti da nekretnina zbog svoje lokacije i kvadrature ima potenicijal za dugoročno iznajmljivanje, te predstavlja pogodnu priliku za investiranje.

Lokacija:
Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade ulici Muhameda Hadžijahića u naselju Koševsko brdo. Zgrada se nalazi u sunčanom i mirnom dijelu naselja, okružena parkovima, čineći idealnu atmosferu za ugodan život i boravak u stanu. Lijep ambijent omogućava opuštajuće šetnje, a saobraćajna infrastruktura olakšava povezanost sa centrom grada. U neposrednoj blizini nekretnine smještene su trgovine, supermarketi, frizerski saloni, religijski objekat i osnovna škola, a na širom području također se nalaze brojni kafići, restorani, poslovni objekti kao i srednjoškolske i visokoškolske ustanove.Također dužinom cijele ulice postoji dosta mjesta za parking automobila.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg je omogućen pristup svim prostorijama. Ravno se pristupa kupatilu, a lijevo dnevnom boravku, kuhinji i trpezariji.

Standard:
Električno grijanje. Plinske instalacije postavljene do ulaznih vrata. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parketni pod u dnevnom boravku. U kuhinji i predsoblju vinas pločice.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 072p/2018 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Muhameda Hadžijahića

Grad: Sarajevo, Koševsko Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 35m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Interfon
Internet
Grijanje
Etažno električno
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor