Kromolj, Kromolj

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Kromolj

NOVOGRADNJA Kromolj! Četverosoban stan sa prostranom terasom na mirnoj i sunčanoj lokaciji, naselje Kromolj, Opština Centar

1 3 86m2
193.000 KM ~98.679 EUR

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se četverosoban stan površine 86.49 m2 na uknjiženoj etaži suteren 2, što predstavlja prizemlje sa vanjske strane zgrade. Zgrada u kojoj se nalazi nekretnina je izgrađena 2017. godine i tom prilikom su korišteni samo kvalitetni materijali.

Stambena jedinica je funkcionalnog rasporeda te raspolaže sa 3 spavaće sobe, kupatilom, toaletom, prostranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom kao i velikom terasom (dimenzija 7.18m x 7.10m). Sama struktura nekretnine i kvalitet materijala, trostrana orijentacija (sjeverozapad, jugozapad i jugoistok) sa dovoljno prirodne svjetlosti, su samo neke od prednosti ove nekretnine koji je čine jedinstvenom na tržištu.

Ono što je bitno napomenuti za buduće vlasniku jeste da ova nekretnina ne podliježe oporezivanju na promet nekretnina (5%) obzirom da se kupuje direktno od investitora kao i da postoji mogućnost kupovine parking mjesta.

Lokacija:
Predmetne nekretnina je smještena u novoizgrađenom stambenom objektu vrhunske kvalitete, na ugodnoj i sunčanoj lokaciji nedaleko od samog centra grada, naselje Kromolj, Opština Centar. Objekat je manjih gabarita, sa 8 stambenih jedinica raspoređenih u 4 stambene etaže. Osnovna karakteristika ove mikrolokacije je sunčano i ugodno okruženje izvodojeno od gradske buke, a istovremeno lako pristupačno i nedaleko od samog centra grada (cca. 2.800 m do BBI Centra). Njegova izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem i izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom grada, ovo naselje čini idealnim izborom za pojedince i porodice u svim životnim fazama.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se hodnik iz kojeg se na lijevo pristupa toaletu, ravno dnevnom boravku sa kuhinjom i trpezarijom. Iz hodnika na desno se pristupa degažmanu iz kojeg je omogućen pristup svim spavaćim sobama i kupatilu. Izlaz ne terasu je omogućen iz dnevnog boravka i spavaće sobe 3.

Standard:
Vanjska obrada fasada riješena je kao termo fasada d=15 cm tipa "Sto Vario" ili drugog proizvođača sličnih katrakteristika. Dijelovi fasade izvode se kao imitacija drveta ili imitacije kamena fasadnim sistemom "Sto". Vanjski nosivi zidovi objekta izvode se od armiranog betona a djelimično su zidani opečnim termo blokom debljine 20 cm + termo fasada 15 cm.
Unutrašnji pregradni zidovi su zidani od opečnih blokova (u mokrim čvorovima) d=12 cm i d=20 cm ili su izvedeni od dvostrukih gips kartonskih ploča sa odgovarajućom potkonstrukcijom sitema "Knauf". Ograda na terasi ispred dnevnog boravka je zastakljena kaljenim lamistal staklom. Unutrašnja stolarija je od iverice 2x18 mm furnirana sa obje strane furnirom I klase. Ulazna vrata u stanove projektovana su kao protupožarna vrata. Plinsko etažno grijanje. Lift. Klima uređaj. Parking.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Avdić
Kemal Avdić
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 025p/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 193.000KM

Cijena EUR: ~98.679EUR

Lokacija

Adresa: Kromolj

Grad: Sarajevo, Kromolj

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 86m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2017

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: -0.5/1

Sadržaji nekretnine
Parking
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Kemal Avdić
Kemal Avdić
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor