Kromolj, Kromolj

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Kromolj

Četverosoban stan sa balkonom u novoizgrađenom objektu, naselje Kromolj, Opština Centar

1 3 75m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se četversoban stan površine 75.21 m2, uknjižen na etaži prizemlja, dok je stvarna spratnost zbog konfiguracije terena i načina gradnje visina drugog sprata. Zgrada u kojoj se nalazi nekretnina je izgrađena 2017. godine uz korištenje kvalitetnih materijala.

Predmetnu stambenu jedinicu karakteriše povoljna pozicija u zgradi sa trostranom orijentacijom (sjeverozapad, jugozapad i jugoistok ), optimalna spratnost i raspored prostorija. Prostrani balkon jugoistočne orijentacije i veliki otvori za prozore i vrata omogućavaju dovoljno prirodnog svijetla tokom većeg dijela dana i doprinose ugodnijem i kvaltetnijem boravku u stanu.

Nekretnina se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, tri spavaće sobe, kupatila, toaleta i balkona.

Projektovani stambeni objekat u kojem je stan smješten se estetski i oblikovno uklapa u postojeće okruženje već formiranog novog dijela naselja Kromolj i dodatno ga obogaćuje svojom toplinom, formom i ambijentom, koja je postignuta projektovanjem svijetlih i prozračnih arhitektonskih elemenata.

Ono što je bitno napomenuti za buduće vlasniku jeste da ova nekretnina ne podliježe oporezivanju na promet nekretnina (5%) obzirom da se kupuje direktno od investitora kao i da postoji mogućnost kupovine parking mjesta.

Lokacija:
Predmetne nekretnina je smještena na etaži prizemlja (stvarna spratnost visina drugog sprata) u novoizgrađenom stambenom objektu vrhunske kvalitete, na ugodnoj i sunčanoj lokaciji nedaleko od samog centra grada, naselje Kromolj, opština Centar. Objekat je manjih gabarita, sa 8 stambenih jedinica raspoređenih u 4 stambene etaže. Osnovna karakteristika ove mikrolokacije je sunčano i ugodno okruženje izvodojeno od gradske buke, a istovremeno lako pristupačno i nedaleko od samog centra grada (cca. 2.800 m do BBI Centra). Njegova izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem i izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom grada, ovo naselje čini idealnim izborom za pojedince i porodice u svim životnim fazama.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se hodnik iz kojeg se na lijevo pristupa toaletu, ravno dnevnom boravku sa kuhinjom i trpezarijom. Iz hodnika na desno se pristupa degažmanu iz kojeg je omogućen pristup svim spavaćim sobama i kupatilu. Izlaz ne balkon je omogućen iz dnevnog boravka.

Standard:
Vanjska obrada fasada riješena je kao termo fasada d=15 cm tipa "Sto Vario" ili drugog proizvođača sličnih katrakteristika. Dijelovi fasade izvode se kao imitacija drveta ili imitacije kamena fasadnim sistemom "Sto". Vanjski nosivi zidovi objekta izvode se od armiranog betona a djelimično su zidani opečnim termo blokom debljine 20 cm + termo fasada 15 cm.
Unutrašnji pregradni zidovi su zidani od opečnih blokova (u mokrim čvorovima) d=12 cm i d=20 cm ili su izvedeni od dvostrukih gips kartonskih ploča sa odgovarajućom potkonstrukcijom sitema "Knauf". Ograda na terasi ispred dnevnog boravka je zastakljena kaljenim lamistal staklom. Unutrašnja stolarija je od iverice 2x18 mm furnirana sa obje strane furnirom I klase. Ulazna vrata u stanove projektovana su kao protupožarna vrata. Plinsko etažno grijanje. Lift. Klima uređaj. Parking.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 024p/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Kromolj

Grad: Sarajevo, Kromolj

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 75m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2017

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/1

Sadržaji nekretnine
Balkon
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor