Lukavica, Hilandarska

Prodaja, Stan, dvosoban, Istočno Sarajevo, Lukavica

Prostran dvosoban stan sa balkonom i predivnim pogledom na okolne planine, Istočno Sarajevo

1 1 57m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se izuzetno prostran dvosoban stan uknjižene površine 57,02m2 na šestom, ujedno i posljednjem spratu stambene zgrade novije gradnje, u Hilandarskoj ulici, naselje Istočno Sarajevo. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena 2017. godine i ima ukupno šest spratova.

Stan odlikuje funkcionalan raspored sa pristupom svim prostorijama iz ulaznog predsoblja. Posjeduje dnevni boravak, spavaću sobu, trpezariju, kuhinju, kupatilo, predsoblje i prostrani balkon.

Obzirom na dvostranu orijentaciju (Jug- Zapad), nekretnina posjeduje mnogo prirodnog svijetla što stvara ugodan ambijent tokom čitavog dana. Jedna od najvećih prednosti nekretnine je izuzetno prostrani balkon sa pogledom na okolne planine koji će zasigurno boravak u nekretnini učiniti ugodnim.

Centralna lokacija zgrade u sklopu naselja posjeduje sve neophodne sadržaje potrebne za svakodnevni život.

Veći zajednički parking prostor za stanare nalazi se odmah iza ulaza u zgradu tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Bitno je napomenuti da je ugradbena kuhinja sa uređajima kao i ugradbeni plakar u predsoblju uključen u cijenu i ostaje budućem kupcu na poklon.

LOKACIJA Stan se nalazi na šestom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Hilandarska, Istočno Sarajevo. U neposrednoj blizini stambene zgrade smješteni su brojni ugostiteljski i trgovinski objekti, autobuska stanica, TC Tom, TC Bingo, te apoteke i Dom zdravlja.

Osnovna škola, srednja škola kao i igralište za djecu se nalazi cca 10 minuta lagane šetnje, a važno je napomenuti da su u krugu od 500 metara lijepo uređeni parkovi i šetalište kao i svi ostali sadržaji potrebni za kvalitetan način života

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata se pristupa u predsoblje iz kojeg je na desno omogućen pristup u dnevni boravak, trpezariju i kuhinju. Lijevo iz predsoblja se pristupa u spavaću sobu i kupatilo. Izlaz na balkon je ravno iz dnevnog boravka.

STANDARD Električno etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija sa alu roletnama. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i na balkonu. Protuprovalna ulazna vrata. Kablovska TV. Interfon. Lift.  Automatski osigurači. Klima uređaj. Balkon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 005p/2021 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hilandarska

Grad: Istočno Sarajevo, Lukavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 57m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2017

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 6/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Blindo vrata
Klima
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno električno
Stolarija
PVC i drvo