Lukavica, Akademika Boriše Starovića

Prodaja, Stan, trosoban, Istočno Sarajevo, Lukavica

Funkcionalan trosoban stan sa lođom u novogradnji, Lukavica, Istočno Sarajevo

1 2 48m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 48,12m2 na sedmom spratu novoizgrađenog stambenog objekta sa liftom, ulica Akademika Boriše Starovića, naselje Lukavica.

Stan posjeduje lođu, otvoren pogled i funkcionalno iskorišten stambeni prostor koji pruža komforan boravak u istom.

Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena 2020. godine i ima ukupno osam spratova.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, lođe i predsoblja.

Istaknute odlike nekretnine su, mala površina koja uvjetuje i niske mjesečne troškove održavanja, dobar raspored, zgrada novogradnje.

Istaknute karakteristike stana su: kvalitetna unutrašnja drvena stolarija i vanjska PVC stolarija, lamelni parket 22mm, protuprovalna ulazna vrata. Kao dodatnu prednost i pogodnost treba istaći da stambene jedinice u zgradi imaju individualne mjerače potrošnje za sve energente i zahvaljujući kvalitetnoj gradnji i odličnom termo izolacionom fasadnom sistemu, ovaj stan ima male režijske troškove u toku grijne sezone (grijanje je na električnu energiju-termoblok).

Stan ima funkcionalan raspored, a trostrana istok-jug-zapad orijentacija pruža obilnu količinu prirodnog osvjetljenja.

Etaže na svim spratovima su odvojene predulaznim vratima od ostatka haustora, što omogućava dodatnu sigurnost i privatnost za vlasnike stambenih jedinica.

Ispred zgrade se nalazi prostran parking predviđen za stanare zgrade.

Namještaj i uređaji u stanu mogu biti predmet prodaje uz dogovor sa vlasnikom.

LOKACIJA Stan se nalazi na sedmom spratu stambene zgrade u ulici Akademika Boriše Starovića, Lukavica, Istočno Sarajevo. U neposrednoj blizini stambene zgrade smješteni su brojni ugostiteljski i trgovinski objekti, autobusni kolodvor, TC Tom, TC Bingo, osnovna i srednja škola, obdanište, banke, pošta, igralište za djecu, parkovi, šetalište, apoteke te drugi potrebni sadržaji za kvalitetan način života.

SADRŽAJ  Ravno iz predsoblja pristupa se prvoj spavaćoj sobi. Nadalje, lijevo iz predsoblja je pristup kupatilu. Desno iz predsoblja je pristup dnevnom boravku sa kuhinjom. Iz dnevnog boravka se pristupa drugoj spavaćoj sobi i lođi.

STANDARD  Grijanje na električnu energiju- Termoblok. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska stolarija PVC. Lamelni parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, kuhinji,trpezariji i jednom dijelu predsoblja. Keramičke pločice u drugom dijelu predsoblju, kupatilu. Interfon. Video nadzor. Blindo vrata. Lift.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 032p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Akademika Boriše Starovića

Grad: Istočno Sarajevo, Lukavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 48m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2020

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 7/8

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Blindo vrata
Lift
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo