Lukavica, Spasovdanska

Prodaja, Stan, dvosoban, Istočno Sarajevo, Lukavica

Prostran dvosoban stan sa balkonom, ulica Spasovdanska, Istočno Sarajevo

1 1 50m2
145.000 KM ~74.137 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostran dvosoban stan uknjižene površine 50m2 na četvrtom spratu stambene zgrade novije gradnje, u Spasovdanskoj ulici, naselje Lukavica, Istočno Sarajevo. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena 2012. godine i ima ukupno 4 sprata.

Stan odlikuje funkcionalan raspored sa pristupom svim prostorijama iz ulaznog predsoblja. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa ostavom, kupatila, predsoblja i prostranog ustakljenog balkona.

Bitno je napomenuti da sav kvalitetan namještaj koji je rađen po mjeri i bijela tehnika, ostaje budućem kupcu na poklon.

Jedna od najvećih prednosti nekretnine je balkon sa otvorenim pogledom koji će zasigurno boravak u nekretnini učiniti ugodnim.

Centralna lokacija zgrade u sklopu naselja posjeduje sve neophodne sadržaje potrebne za svakodnevni život.

Veći zajednički parking prostor za stanare nalazi se odmah iza ulaza u zgradu tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Stan u prizemlju zgrade posjeduje manju podrumsku ostavu.

LOKACIJA Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Spasovdanska, naselje Lukavica, Istočno Sarajevo. U neposrednoj blizini stambene zgrade smješteni su brojni ugostiteljski i trgovinski objekti ( „Majstor za pivo“), autobuska stanica, TC Tom, TC Bingo, zgrada opštine Istočno Novo Sarajevo, banke, pošta, te apoteke i Dom zdravlja.

Osnovna škola, srednja škola kao i igralište za djecu se nalazi cca. 10 minuta lagane šetnje, a važno je napomenuti da su u krugu od 500 metara lijepo uređeni parkovi i šetalište kao i svi ostali sadržaji potrebni za kvalitetan način života

SADRŽAJ Stan  se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa ostavom, kupatila, predsoblja i prostranog ustakljenog balkona.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, ostavi, kupatilu,i na balkonu. Protuprovalna ulazna vrata. Kablovska TV. Interfon. Automatski osigurači. Klima uređaj.Ustakljeni balkon. Namještaj. Podrum

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 007p/2024 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 145.000KM

Cijena EUR: ~74.137EUR

Lokacija

Adresa: Spasovdanska

Grad: Istočno Sarajevo, Lukavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 50m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2012

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Podrum
Blindo vrata
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Plin
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad