Lužani, Ramiza Jašara

Prodaja, Stan, trosoban, Ilidža, Lužani

Djelimično adaptiran, izuzetno funkcionalan i svijetao trosoban stan sa balkonom u naselju Lužani, Ilidža

1 1 69m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se djelimično adaptiran trosoban stan uknjižene površine 69m2 na četvrtom (ujedno i posljednjem) spratu stambene zgrade u naselju Lužani na Ilidži.

Nekretninu karakteriše funkcionalan raspored sa pristupom svim prostorijama iz ulaznog predsoblja. Stan je djelimično adaptiran cca 2006. godine. Tom prilikom su promijenjeni stari drveni prozori i postavljeni novi PVC, postavljeni su novi automatski električni osigurači, kao i novi aluminijski radijatori. Kupatilo i toalet su također sanirani i zamijenjene su vodovodne instalacije, keramičke pločice, a postavljeni su i novi sanitarni elementi. Kuhinja je također prošla kroz adaptaciju i tom prilikom su ugrađeni novi ugradbeni elementi i električni uređaji.

Nekretnina posjeduje i ostavu tako da odlaganje budućim kupcima neće predstavljati problem.

Bitna karakteristika nekretnine je da posjeduje balkon, kao i dvostrana orijentacija ( Sjever- Jug) koja stan snadbjeva sa dovoljno prirodne svjetlosti.

U suterenu zgrade semnalazi pripadajuća podrumska prostorija. Ispred zgrade je zajednički parking prostor za stanare.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Ramiza Jašara, naselje Lužani. U neposrednoj blizini se nalaze policijska stanica Ilidža, ugostiteljski objekat Brajlović i nedaleko je atraktivno šetalište – Velika Aleja.

Naselje je veoma mirno sa mnoštvom zelenih površina u okolini i razvijenom cestovnom komunikacijom. Javni gradski saobraćaj odlično povezuje lokaciju sa ostalim dijelovima grada, dok se banke, pošta, tramvajska stanica, obrazovne ustanove, nekoliko trgovačkih centara i ugostiteljski objekti nalaze u radijusu od 500 m.

Sadržaj:

Pristup svim prostorijama je iz predsoblja. U dnevni boravak i toalet se pristupa na desno, u spavaće sobe na lijevo, a u kupatilo i kuhinju ravno iz predsoblja. Pristup trpezariji je iz dnevnog boravka i kuhinje. U ostavu se pristupa iz trpezarije. Izlaz na balkon je iz dnevnog boravka.

Standard:

Centralno grijanje iz Toplana. Aluminijski radijatori. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska stolarija PVC. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama,  trpezariji i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu i na balkonu. Interfon. Kablovska TV. Automatski osigurači. Balkon.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 031p/2020 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Ramiza Jašara

Grad: Ilidža, Lužani

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 69m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1983

Godina zadnje adaptacije: 2006

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Lođa
Ostava
Parking
Podrum
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo