Marijin Dvor, Maršala Tita

Prodaja, Stan, šestosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Šestosoban stan sa dva balkona na trećem spratu u neposrednoj blizini SCC-a, Marijin Dvor

1 5 153m2
399.000 KM ~204.006 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvostrano orijentisan šestosoban stan sa dva balkona površine 153,71m2 smješten na trećem spratu stambeno- poslovne zgrade. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina datira iz austrougarskog perioda.

Stan se sastoji od: šest prostorija, kuhinje, kupatila, toaleta, dva balkona i predsoblja. U skorije vrijeme nije prolazio značajne adaptacije, te se budućim vlasnicima istog nudi mogućnost adaptacije i preraspodjele prostorija prema njihovim željama.

Pored stambene namjene stan radi svoje lokacije ima izrazito visok potencijal za poslovnu namjenu. Lociran je u poslovnom centru grada, orijentisan je prema jednoj od najprometnijih saobraćajnica i u neposrednoj blizini smještena su četiri tržna centra i većina bitnih institucija. Stan je pogodan za korištenje u kancelarijske svrhe, a također budućim kupcima je ostavljena mogućnost da isti pretvore u poslovni prostor čime bi time spektar djelatnosti bio znatno povećan.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Maršala Tita, u naselju Marijin Dvor. Položaj zgrade, odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

U neposrednoj blizini nalazi se Vilsonovo šetalište koje služi za odmor i porodičnu relaksaciju, kao i mnogobrojna igrališta i parkovi. Lokacija je odlično povezana sa svim dijelovima grada kroz tramvajski, trolejbuski i autobuski javni gradski saobraćaj

SADRŽAJ Stan se sastoji od: šest prostorija, kuhinje, kupatila, toaleta, dva balkona i predsoblja.

STANDARD Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Beton u kuhinji i toaletu. Keramičke pločice u kupatilu. Dva balkona.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 069p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 399.000KM

Cijena EUR: ~204.006EUR

Lokacija

Adresa: Maršala Tita

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 153m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 5

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 3/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Klima
Kanalizacija
Voda
Struja
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad