Marijin Dvor, Hiseta

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Adaptiran trosoban stan u neposrednoj blizini Sarajevo City Centra

1 2 66m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se Adaptiran trosoban stan površine 66,63m2 smješten na 4.spratu stambene zgrade u ulici Hiseta, naselje Marijin Dvor, a pored Sarajevo City Centra. U neposrednom okruženju postoji velika ponuda sadržaja (tržni centri Alta i SCC, banke, pekare), te možemo konstatovati da je nekretnina pozicionirana na odličnoj mikro-lokaciji.

Godine 2012 je kompletno adaptiran krov. U tom intervalu vlasnik je postavio novi lim i crijep duž cijelog stana, zamjenio kompletnu termoizolaciju i hidroizolaciju između stana i krova, ugradio kvlaitetne krovne prozore u stanu te napravio dvije badže.

Važno je napomenuti da je u cijenu stana uključena većina namještaja u stanu.

Stan sadrži dnevni boravak, kuhinju u kombinaciji sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, kupatilo i predsoblje.

LOKACIJA Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Hiseta, kod Sarajevo City Centra u naselju Marijin Dvor. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi značaju i ugodnosti posjedovanja ove nekretnine.

U neposrednoj blizini nalazi se Vilsonovo šetalište koje služi idealno za odmor i porodičnu relaksaciju, kao i mnogobrojna igrališta i parkovi. Lokacija je odlično povezana sa svim dijelovima grada kroz tramvajski, trolejbuski i autobuski javni gradski saobraćaj.

SADRŽAJ Stan sadrži dnevni boravak, kuhinju u kombinaciji sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, kupatilo i predsoblje.

STANDARD Električno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Laminat u sobama. Keramičke pločice u kupatilu. Blindirana ulazna vrata. Klima. Internet. Interfon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 087p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hiseta

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 66m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 4/5

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Nova kuhinja
Namješteno
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad