Marijin Dvor, Tepebašina

Prodaja, Stan, petosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Petosoban stan sa dvije lođe i dvostranom orijentacijom na drugom spratu u zgradi „Karingtonka“, ulica Tepebašina, Marijin Dvor

2 4 118m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se djelimično adaptiran petosoban stan sa dvije lođe uknjižene površine 118m2 smješten na drugom spratu stambene zgrade. Stan krasi dvostrana orijentacija Istok – Zapad, koja mu pruža obilje prirodnog svjetla tokom cijelog dana. Zgrada u kojoj je predmetna nekretnina smještena izgrađena je 1987. godine, poznata je kao jedna od najkvalitenijih zgrada u Sarajevu, pa je zahvaljujući tome i vrhunskoj lokaciji na kojoj je pozicionirana dobila popularni naziv „Karingtonka“. Stan se sastoji od dnevnog boravka, četiri spavaće sobe, kuhinje, dva kupatila, toaleta, dvije zatvorene lođe, degažmana i predsoblja. Djelimično je adaptiran posljednjih godina kada su zatvorene lođe i položen parket u svim sobama i predsoblju. Ostatak stana se nalazi u izvornom stanju, što budućim kupcima ostavlja mogućnost adaptacije prema ličnim preferencijama. Stan posjeduje i pripadajuću podrumsku prostoriju smještenu u suterenu zgrade.

Istaknute odlike stana su vrhunska lokacija u samom središtu grada, kvalitetna zgrada, optimalna spratnost i raspored prostorija. Zahvaljujući tome, pogodan je za komforan boravak višečlane porodice ali i za investiranje u nekretninu koja je atraktivna za iznajmljivanje (kratkoročno i dugoročno) i korištenje i u poslovne svrhe (kancelarijski prostor).

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Tepebašina, naselje Marijin Dvor. Lokacija stana je u mirnoj oazi centra grada u blizini svih sadržaja koji doprinose kvaliteti života: veliki tržni centri kao što su Sarajevo City Center, Alta i BBI, osnovne i srednje škole, brojni ugostiteljski objekti i restorani, Opća bolnica "Prim. Dr. Abdulah Nakaš", JU Dom zdravlja, religijski objekti, mnogobrojni parkovi i igrališta i mnogi drugi.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, četiri spavaće sobe, kuhinje, dva kupatila, toaleta, dvije zatvorene lođe, degažmana i predsoblja.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama, keramičke pločice u kupatilima,toaletu i kuhinji. Internet. Interfon. Blindo vrata. Dvije lođe. Podrum.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!
Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 015p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Tepebašina

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 118m2

Broj soba: 5

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1987

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Ostava
Podrum
Blindo vrata
ADSL
Telefon
Plin
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena