Marijin Dvor, Fra Anđela Zvizdovića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Kompletno adaptiran dvosoban stan pored Opće bolnice, ulica Fra Anđela Zvizdovića, Marijin Dvor

1 1 41m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran dvosoban stan uknjižene površine 41m2 (prema navodima vlasnika stvarna kvadratura stana iznosi cca. 50m2) smješten na visokom prizemlju stambeno- poslovne zgrade u ulici Fra Anđela Zvizdovića, naselje Marijin Dvor.

Zbog svoje lokacije i spratnosti predmetna nekretnina ima izrazito veliki potencijal za pretvaranje u poslovni prostor u svrhu investicije ili obavljanja kancelarijskih ili uslužnih djelatnosti.

Stan je kompletno adaptiran 2017. godine kada su: zamjenjene kompletne vodovodne i električne instalacije zajedno sa automatskim osiguračima, obijeni zidovi do cigle, dezinfikovani malterisani, postavljena mrežica, gletovani pa krečeni, urađen je estrih duž cijelog stana te na njega postavljen kvalitetan parket i keramičke pločice. Ispod parketa su provedene i cijevi za naknadnu ugradnju plinskog etažnog grijanja. U istom navratu zamjenjena je i kompletna vanjska PVC stolarija kao i unutrašnja drvena stolarija, postavljena su kvalitetna protivpožarna i protivprovalna vrata. U kompletu su adaptirani i kupatilo zajedno sa svim sanitarnim elementima kao i kuhinja sa svim uređajima.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, predsoblja i degažmana.

Predmetna nekretnina posjeduje i pripadajuću podrumsku prostoriju.

LOKACIJA Stan se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade pozicionirane u ulici fra Anđela Zvizdovića, naselje Mariji Dvor. U neposrednoj blizini nekretnine se nalaze brojni sadržaji koji pozitivno utječu na kvalitet i komoditet svakodnevnog života kao što su: škola, fakulteti, tržni centri, restorani, bolnice, dom zdravlja, restorani i sl. Neposredna blizina autobusnog, tramvajskog i taksi stajališta omogućava odličnu prometnu komunikaciju sa ostalim centralnim i perifernim dijelovima grada.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, predsoblja i degažmana.

STANDARD Električno grijanje na konvektore. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Zasebni mjerač potrošnje vode. Interfon. Blindo vrata.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 004p/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Fra Anđela Zvizdovića

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 41m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: AU

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Ostava
Blindo vrata
Nova kuhinja
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Satelitska TV
Plin
Interfon
Voda
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC
Drvena