Marijin Dvor, Tešanjska

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Kompletno namješten, adaptiran četverosoban stan sa zatvorenom lođom u zgradi od fasadne cigle, ulica Tešanjska, Marijin Dvor

1 3 84m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran četverosoban stan uknjižene površine 84m2 smješten na visokom prizemlju (stvarna visina je prvi sprat jer se u prizemlju nalaze poslovni prostori) stambeno-poslovne zgrade pozicionirane u ulici Tešanjska, naselje Marijin Dvor. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1990. godine i tom prilikom su korišteni izuzetno kvalitetni materijali u svim fazama realizacije projekta.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijm, tri spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, zatvorene lođe, degažmana i predsoblja. Važno je napomenuti da se prodaje sa kompletnim i vrlo kvalitetnim namještajem.

Stan je prošao nekoliko faza adaptacija i to: godine 2010. zamjenjene su kompletne električne instalacije zajedno sa automatskim osiguračima, zatim vodovodne instalacije, a kupatilo i toalet su renovirani potpuno zajedno sa keramičkim pločicama i sanitarnim elementima. U istom periodu zamijenjena je vanjska drvena stolarija kao i unutrašnja drvena stolarija, te su ugrađena kvalitetna protivprovalna i protivpožarna vrata. Položen je hrastov parket u svim prostorijama. Godine 2018. je brušen i lakiran parket, postavljen klima uređaj i alarmni sistem, i od tada stan je uredno i redovno održavan.

Nekretnina posjeduje i pripadajuću podrumsku prostoriju smještenu u suterenu zgrade.

LOKACIJA Stan se nalazi na visokom prizemlju u ulici Tešanjska, naselje Marijin Dvor. U blizini zgrade nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od cca. 500m smješteni su veliki tržni centri (Alta, BBI, Importanne), hotel Holiday Inn, osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti i restorani, muzeji, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Opća bolnica, JU Dom zdravlja, ambasade, te mnoge državne institucije.

U blizini se također nalazi i Vilsonovo šetalište, koje korisnicima nekretnine pruža mogućnost opuštanja i relaksacije nakon svakodnevnih poslovnih i drugih obaveza. Osim toga, blizina najvažnijih gradskih prometnica, uz mnogobrojna trolejbuska, tramvajska i taksi stajališta, dodatno doprinosi dobroj povezanosti i atraktivnosti same nekretnine.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, tri spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, zatvorene lođe, degažmana i predsoblja.  

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Hrastov parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu, kuhinji i lođi. Automatski osigurači. Internet. Interfon. Zatvorena lođa. Alarm. Klima uređaj. Blindo vrata. Podrum.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 003p/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Tešanjska

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 84m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: Pr/6

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Blindo vrata
Alarm
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena