Marijin Dvor, Avde Jabučice

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

NOVOGRADNJA APPLE RESIDENCE! Trosoban stan sa lođom i potpuno otvorenim pogledom na Sarajevo, u manjoj stambenoj zgradi vrhunske kvalitete, Marijin Dvor, Centar ***Virtuelna šetnja 360°*** UKNJIŽENO!

1 2 83m2 360° View

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi stambeni objekat vrhunskog kvaliteta ugrađenih materijala u završnoj fazi izgradnje, pozicioniran na izuzetno atraktivnoj lokaciji u samom centru grada. Lokacija koncepcija stambenog objekta „Apple Residence“ su zasnovani na ideji obezbjeđenja komfornog, privatnog ali i urbanog, modernog života. Objekat je smješten u samom srcu Sarajeva, ali ipak u mirnoj sredini na uzdignutoj, sunčanoj strani grada, što omogućava obilje svjetlosti i savršen pogled iz svih stambenih jedinica.

Ovaj tip stana trenutno je dostupan na drugoj i trećoj etaži osunčane manje stambene zgrade s liftom u mirnoj ulici naselja Marijin Dvor, Općina Centar. Nekretninu karakteriše perfektan raspored prostorija, s obzirom da se iz hodnika pristupa svim prostorijama. S obzirom na primarnu južnu orjentaciju nekretnine, koja je garancija za izuzetnu osunčanost i toplinu prostorija tokom cijelog dana, budućim vlasnicima će boravak u domu biti prijatan i ugodan tokom svih godišnjih doba. Važno je naglasiti  da ovaj tip stana karakteriše i impresivan pogled prema svim najznažajnijim državnim institucijama smještenim na Trgu Bosne i Hercegovine,ali i kompletnoj austrougarskoj jezgri grada. Stan se sastoji od dnevnog boravka i kuhinje projektovanim u „open space“ konceptu, dvije komforne spavaće sobe, lođe i kupatila. Imajući u vidu vrhunski kvalitet gradnje predmetne nekretnine od čega možemo izdvojiti kvalitetnu EPS vanjsku izolaciju, vrhunske podne obloge, sistem grijanja i hlađenja putem toplotnih pumpi, kao i činjenicu da je objekat izgrađen u mirnoj ulici, a opet u neposrednoj blizini svih najvećih trgovačkih centara, najznačajnijih  državnih institucija i strogom centru svih gradskih dešavanja nekretnina je idealna za višečlanu porodicu i može zadovoljiti kriterije svih generacija.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje 360° kroz nekretninu (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu): 

Ovaj tip stana dostupan je na prvoj etaži nove, manje stambene zgrade u Centru.

Stan 2B, na prvom spratu (stvarna visina drugi sprat) projektovane površine 82,99 m2 po cijeni od 431.548,00 KM s PDV-om.

Uz kupovinu stana postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta i ostave. Cijena garažnog mjesta iznosi 40.000,00 KM s PDV-om.

Cijena ostave zavisi od veličine i kreće se u rasponu od 12.723,75 KM s PDV-om do 14.069,25 KM s PDV-om.

Za zakazivanje termina razgledanja predmetne nekretnine pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +387 62 993 433 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba

Video:

Objekat karakteriše vrhunski kvalitet gradnje od čega možemo izdvojiti grafitni EPS za vrhunsku toplotnu izolaciju objekta, šestokomorni PVC profili „Aluplast“, vrhunska „Procelanosa“ keramika, sanitarna galanterija renomiranih proizvođača VIEGA, HANSGORHE, troslojni parket minimalne debljine 14mm, jednokrilna unutrašnja vrata pune visine 2.50 m sa skrivenim baglamama kvalitetna protuprovalna vrata i protupožarna vrata. Grijanje i hlađenje u objektu je riješeno putem toplotnih pumpi renomiranog proizvođača „DAIKIN“ sa seznoskom učinkovitosti A+++. Vertikalni transport unutar objekta riješen je putem lifta proizvođača „GTS Elevators“.      

U suterenskom dijelu objekta  izgrađen je garažni prostor koji se sastoji od tri garaže i četiri garažna mjesta. Svaka garaža ima svoja sekciona vrata na daljinsko otvaranje, dok se garažnim mjestima pristupa putem zajedničkih sekcionih vrata na daljinsko otvaranje. Pristup garažama i garažnim mjestima ostvaren je direktno sa pristupne saobraćajnice bez značajne razlike u nivoima.

Suterenska etaža je namjena za garažna mjesta, dok se stambene jedinice nalaze na etažama iznad.

Stanovi su završeni, uknjiženi i spremni za useljenje!

LOKACIJA Stambeni objekat „APPLE RESIDENCE” je pozicioniran na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Sarajevu, u samom centru grada u ulici Avde Jabučice u najrazvijenijoj Općini centar, 71000 Sarajevo.

Samo ste par koraka udaljeni od najvažnijih tačaka grada:

  • Institucije – Predsjedništvo BiH, Vlada FBiH, zgrada Općine Centar , Kantonalni sud  itd.;
  • Poslovni centri – BBI centar, Skenderija, Sarajevo City Centar i Alta Centar
  • Zdravstvne ustanove – Dom zdravlja “Vrazova” i Opća bolnica “Abdulah Nakaš”
  • Prosvjetne ustanove – OŠ “Hasan Kikić”, OŠ “Isak Samokovlija”, kao Srednja mašinska tehnička  škola, Američki univerzitet u Bosni u Hercegovini, Srednja građevinsko-geodetska škola, Filozofski fakultet i sl.
  • Renomirani objekti kulturnog i društvenog karaktera – Narodno pozorište, Kamerni teatar, SARTR, Zemaljski muzej, multiplex Cinema City i drugi sadržaji
  • Zelene površine- Mali park, Veliki park, pješačke zone u ulicama Titova i Ferhadija, Baščaršija i dr.

SADRŽAJ Ulaskom u stan pristupa se predsoblju. Iz predsoblja na lijevo pristupa se kupatilu, dok je desno omogućen pristup spavaćim sobama, iz kojih je mogućizlaz na lođu. Pravo iz hodnika omogućen je ulazak u prostrani dnevni boravak i kuhinju.

STANDARD Prilikom odabira materijala koji su se koristili pri izgradnji stambenog objekta “APPLE RESIDENCE”, te opremanja stambenih jedinica, težište je bilo na odabiru visokokvalitetnih, provjerenih, sigurnih i ekološki prihvatljivih  materijala. Jedan od osnovih ciljeva je izgraditi objekat sa visokom  energetskom efikasnošću uz poseban akcenat na zvučnu i toplotnu izolaciju  koja dugoročno ostvaruje značajne uštede sa aspekta energetske potrošnje, ali i doprinosi kreiranju zelene i zdrave okoline za nove generacije. Fasada objekta je EPS F Graphite d= 10 cm (Upotrebljava se u novogradnjama kao i u sanaciji svih vrsta fasadnih zidova.Posebnost grafitnog EPS-a su ugrađene čestice grafita koje odbijaju toplinu, te na taj način smanjuju prijenos topline. U usporedbi s bijelim EPS-om, toplinske karakteristike su poboljšane za 20% pri jednakoj debljini izolacije), vanjska stolarija je PVC ALUPLAST IDEAL 8000 PROFIL u bijelo-antracit boji sa vanjskim profilisanim aluminijskim klupicama te unutrašnjim PVC (Šestokomorni Aluplast Ideal 8000 profil ostakljen troslojnim staklom 4+16+4+16+4 Low-e+Arg. sa ALU roletnama sa PVC nadgradnom kutijom. Boja  roletni je antracit RAL 7016. Pogon roletni  je na gurtnu, el. motor i daljinski. RAL montaža korištena pri ugradnji bravarije), francuski balkoni, kao i lođe su dodatno opremljeni kaljenom staklenom ogradom debljine 16 mm. Prvoklasne podne i zidne pločice renomiranog španskog brenda PORCELANOSA, u kvalitetnom keramičkom ljepilu, sa ugradnjom mat aluminijskih lajsni. Sanitarna galanterija vrhunskog kvaliteta prouizvođača VITRA. Aco, HL (ili ekvivalent) slivnici i kanalice, ugradbeni niskošumni vodokotlić njemačkog proizvođača VIEGA. WC školjka sastavljena od konzolne keramičke školjke sa daskom od tvrde plastike, kao i ugrađenom bidetom. Baterije i tuševi proizvođača HANSGROHE (ili ekvivalent). Staklena fiksna tuš kabina – visoko kvalitetno prozirno stalko. Protuprovalna i protupožarna vrata. Podna obloga je troslojni panelni parket, proizvođača TARKETT (ili ekvivalent), minimalne debljine 14mm, koji se poliuretanskim ljepilom lijepe za cementnu podlogu. Panel parket tvornički nutovan, brušen i višeslojno lakiran lakom za parkete visoke otpornosti na habanje i abraziju (minimalno  5 temeljnih + 2 završna premaza). Jednokrilna unutrašnja vrata pune visine od  2,50 m doprinose modernom dizajnu doma. Štokovi vrata su od jela-smrča masive, pripremljen i bojen bijelim poliuretanskim lakom. Štok samoštelujući prilagođen debljini zida. Krilo vrata je debljine 4 cm, bez falca, duplošperovano sa ispunom od perforirane iverice, sve bojeno bijelim poliuretanskim lakom.

Vrata sa četiri skrivene šarke po visini, snadbjevena cilindričnom bravom sa rozetama od nehrđajućeg čelika u mat izvedbi. Grijanje i hlađenje objekta je riješeno putem toplotne pumpe Daikin Altherma 3 (Daikin Altherma 3 koristi Bluevolution tehnologiju , kombinaciju Daikin kompresora i radne tvari R-32 čime ostvaruje sezonsku učinkovitost razreda do A+++.Naime, sistem grijanja i hlađenja funkcioniše putem integrisanog sistema toplotnih pumpi, pri čemu je projektovan odvojeni sistem za svaku stambenu jedinicu, što znači da svaka stambena jedinica ima zaseban sistem grijanja i hlađenja uz što ide i puna kontrola nad istim. Ovaj je sistem ekološki napredan i omogućava izuzetan komfor uz nezavisnu i ekonomičnu potrošnju.Svakom korisniku je omogućeno precizno upravljanje, putem Wi-Fi mreže, grijanjem i toplom vodom u svom domu, putem jednostavnog aplikacijskog rješenja kojim korisnik preuzima potpunu kontrolu nad temperaturom, troškovima i potrošnjom energije). Lift, renomiranor

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2022-2374

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Avde Jabučice

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 83m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2022

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: 1 - 2/0

Sadržaji nekretnine
Garaža
Lođa
Ostava
Blindo vrata
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Videofon
Voda
Dimnjak
Struja
Grijanje
Toplotna pumpa
Stolarija
PVC