Marijin Dvor, Kalemova

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Dvostrano orijentisan dvosoban stan sa balkonom na prvom spratu, ulica Kalemova, naselje Marijin Dvor

1 1 49m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se adaptiran dvosoban stan dvostrane orijentacije sa balkonom, uknjižene površine 49m2 (prema navodima vlasnika stvarna kvadratura je 54m2) smješten na prvom spratu stambene zgrade. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1960-ih godina i dan danas je uredno i redovno održavana.

Nekretnina je posljednji put adaptirana 2016. godine i to: zamijenjene su kompletne vodovodne i električne instalacije zajedno sa automatskim osiguračima, postavljena je nova vanjska PVC stolarija, položen je laminat na već postojeći parket, ugrađena su protivprovalna i protivpožarna vrata, kompletno adaptirano kupatilo zajedno sa keramičkim pločicama i svim sanitarnim elementima, te su promijenjena stakla na zaštitnoj ogradi i keramičke pločice na balkonu.

Bitno je napomenuti da vlasnici predmetne nekretnine budućim kupcima ostavljaju na poklon kompletan namještaj. Također, stan posjeduje i pripadajuću podrumsku prostoriju.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, balkona i predsoblja.

Stan se nalazi u centralnom a ujedno i mirnom dijelu naselja Marijin Dvor. Svi potrebni sadržaji za svakodnevni život smješteni su u radijusu od cca. 500 m. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se veliki broj zajedničnih parking mjesta te je korištenje vlastitog automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Kalemova, naselje Marijin Dvor. U blizini zgrade nalaze se supermarketi, mnogi poslovno-prodajni prostori, Opća bolnica, a u radijusu od cca. 500m smješteni su veliki tržni centri (Sarajevo City Center, Alta, UNITIC), zgrada Predsjedništva BiH, osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti, sportsko-rekreativni centri, parkovi, igrališta itd. Osim toga, blizina najvažnijih gradskih prometnica doprinosi dobroj povezanosti i atraktivnosti same nekretnine.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, balkona i predsoblja.

STANDARD Grijanje na plinske peći. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i lođi. Blindo vrata. Balkon. Podrum.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 045p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Kalemova

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 49m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 1/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Podrum
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Plinske peći
Stolarija
PVC i drvo