Marijin Dvor, Koste Hermana

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Kompletno adaptiran dvosoban stan na trećem spratu u neposrednoj blizini SCC-a i Vilsonovog šetališta, ulica Koste Hermana

1 1 54m2
270.000 KM ~138.049 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran dvosoban stan površine 54m2 smješten na trećem spratu stambene zgrade. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1960-ih godina. U radiusu od cca. 200m nalaze se svi sadržaji potrebni za svakodnevni život kao što su: SCC, Vilsonovo Šetalište, Alta itd.

Bitno je napomenuti da budućim kupcima na poklon ostaje namještaj u stanu!

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila i predsoblja.

Kompletna adaptacija nekretnine urađena je 2019. godine kada je vlasnik: zamjenio kompletne vodovodne instalacije zajedno sa keramičkim pločicama i sanitarnim elementima u kupatilu, keramiku u kuhinji uz sve pripadajuće elemente i električne uređaje, te električne instalacije u cijelom stanu. Predmet adaptacije su bili i zidovi na koje je postavljana mrežica i naknadno su gletovani, postavljena je kvalitetna unutrašnja drvena stolarija, kao i izuzetno kvalitetna vanjska PVC stolarija, kao i tarket, kao podna obloga. Iste godine ugrađena su protivprovalna i protivpožarna vrata, kao i alarm sistem sigurnosti.

Ispred i okolo zgrade se nalazi veliki broj zajedničkih parking prostora pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu, u ulici Koste Hermana, na Marijin Dvoru. U blizini zgrade se nalaze mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od 400m smješteni su veliki tržni centri (Sarajevo Citi Centar, Skenderija, BBI, Unitic, Alta) osnovne i srednje škole, fakulteti, kina, muzeji, Dom zdravlja, ambasade, te mnoge državne institucije. Ovu lokaciju karakteriše blizina Vilsonovog šetališta, te odlična saobraćajna povezanost sa ostalim dijelovima grada.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila i predsoblja.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Tarket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsobju. Interfon. Alarm. Klima. Podrum.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 034p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 270.000KM

Cijena EUR: ~138.049EUR

Lokacija

Adresa: Koste Hermana

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 54m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 3/5

Sadržaji nekretnine
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad