Marijin Dvor, Kranjčevićeva

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Rijetko u ponudi! Četverosoban stan sa lođom u zgradi od fasadne cigle, Kranjčevićeva ulica, Marijin Dvor

1 3 85m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostran četverosoban stan sa lođom uknjižene površine 85m2 smješten na petom spratu (nije posljednji) stambene zgrade sa liftom u Kranjčevićevoj ulici, naselje Marijin Dvor. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je 1980-ih godina, solidno se održava, a spada u red najkvalitetnijih predratnih objekata u Sarajevu.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, lođe, predsoblja i degažmana. Nije bio predmet nekih većih adaptacija izuzev što su vlasnici 2017. godine postavili vanjsku alu stolariju u spavaćoj i dječijoj sobi i brusili i lakirali parket. Budućim korisnicima nekretnine ostavlja se mogućnost da stan adaptiraju prema svojim preferencijama.

Bitno je napomenuti da budućim kupcima na poklon ostaje kompletan namještaj izuzev ličnih stvari!

Postoji mogućnost kupovine duplog garažnog mjesta (cca. 23m2) smještenog u suterenu iste zgrade.

LOKACIJA Stan se nalazi na 5. spratu stambene zgrade sa liftom u blizini „UNITIC-a“, u ulici Kranjčevićeva, naselje Marijin Dvor. U blizini zgrade nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od cca. 500m smješteni su veliki tržni centri (Sarajevo City Center, Alta, Importanne), hotel Holiday, osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti i restorani, muzeji, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Opća bolnica, JU Dom zdravlja, ambasade, te mnoge državne institucije.

U blizini se također nalazi i Vilsonovo šetalište, koje korisnicima nekretnine pruža mogućnost opuštanja i relaksacije nakon svakodnevnih poslovnih i drugih obaveza. Osim toga, blizina najvažnijih gradskih prometnica, uz mnogobrojna trolejbuska, tramvajska i taksi stajališta, dodatno doprinosi dobroj povezanosti i atraktivnosti same nekretnine.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, lođe, predsoblja i degažmana.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska Drvena i ALU stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Interfon. Lođa. Lift.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 002p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Kranjčevićeva

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 85m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 5/6

Sadržaji nekretnine
Garaža
Lođa
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Alumijin i drvo