Marijin Dvor, Đoke Mazalića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Trosoban stan u zgradi novije gradnje sa liftom u neposrednoj blizini SCC-a, Marijin Dvor. NAMJEŠTAJ GRATIS!

1 2 71m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 71,23m2 (prema navodima vlasnika stvarna površina iznosi cca. 79m2) smješten na petom spratu stambeno-poslovne zgrade novije gradnje sa liftom. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 2010. godine a nakon toga je uredno i redovno održavana.

Stan se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji i budućim korisnicima pruža mogućnost korištenja u poslovne namjene, te kratkoročnog ili dugoročnog iznajmljivanja.

Vlasnik budućim korisnicima ostavlja cjelokupni namještaj na poklon.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

LOKACIJA Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade u ulici Đoke Mazalića, na Marijin Dvoru. U blizini zgrade se nalaze mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od 400m smješteni su veliki tržni centri (Sarajevo Citi Centar, Skenderija, BBI, Unitic, Alta) osnovne i srednje škole, fakulteti, kina, muzeji, Dom zdravlja, ambasade, te mnoge državne institucije. Ovu lokaciju karakteriše blizina Vilsonovog šetališta, te odlična saobraćajna povezanost sa ostalim dijelovima grada.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Lift. Internet. Kablovska TV. Interfon. Ostava.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 006p/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Đoke Mazalića

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 71m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2010

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 5/5

Sadržaji nekretnine
Ostava
Blindo vrata
Lift
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena