Marijin Dvor, Kalmija Baruha

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Jedinstvena prilika! Moderno opremljen dvosoban stan sa balkonom u luksuznoj novogradnji „Dvor“ u neposrednoj blizini Sarajevo City Centra

1 1 52m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 52,26m2 smješten na šestom spratu u novogradnji sa liftom. Zgrada je pozicionirana u neposrednoj blizini Sarajevo City Centra u ulici Kalmija Baruha, naselje Marijin Dvor. Pored odlične lokacije u samom srcu grada, kao glavne odlike nekretnine izdvajaju se visoko-kvalitetna gradnja, odlična dispozicija, te lijep i otvoren pogled na naselje.

Stambena zgrada „Dvor“ je izgrađena 2014. godine i opremljena je najkvalitetnijim materijalima za eksterijer i enterijer, vrhunskim kvalitetom zvučne i termo izolacije, najsavremenijim sistemom grijanja i hlađenja uz opskrbu energentima iz vlastite kotlovnice i to tokom cijele godine. Cijeli objekat je pokriven video nadzorom, kako unutrašnjost tako i van istog, dok stan posjeduje video interfon sa kamerom ispred glavnog ulaza u zgradu a također i ispred samog ulaza u stan. Pored toga, objekat posjeduje vatrodojavne i CO2 senzore, alarmni sistem kao i tzv. panic/SOS taster u kupatilu a sve je to povezano sa dojavnim i interventnim sistemom kompanije Securitas.

Obzirom na lokaciju u samom centru grada, nadomak glavnih ulica Titova i Ferhadija, kvalitetu zgrade i niske režijske troškove, nekretnina je pogodna za iznajmljivanje kako kratkoročno tako i dugoročno, te predstavlja idealnu priliku za investiranje.

Lokacija:
Stan se nalazi na šestom spratu novogradnje „Dvor“ sa liftom pozicionirane u ulici Kalmija Baruha, naselje Marijin Dvor. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se tržni centri Sarajevo City Center i Alta, mnogobrojni poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od cca. 400m smješteni su zgrada Predsjedništva BiH, osnovne i srednje škole, fakulteti, mnogobrojni ugostiteljski objekti, Opća bolnica, JU Dom zdravlja Vrazovo, sportsko-rekreativni centri, mnogobrojni parkovi i igrališta i sl.

U blizini se također nalazi i Vilsonovo šetalište koje korisnicima nekretnine pruža mogućnost opuštanja i relaksacije nakon svakodnevnih poslovnih i drugih obaveza. Osim toga, blizina najvažnijih gradskih prometnica doprinosi dobroj povezanosti i atraktivnosti same nekretnine.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se ravno pristupa dnevnom boravku sa trpezarijom. Iz dnevnog boravka se na lijevo pristupa kuhinji a na desno je omogućen izlaz na balkon. Dalje se iz predsoblja na desno pristupa kupatilu a na lijevo spavaćoj sobi iz koje je ravno također omogućen izlaz na balkon.

Standard:
Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Kablovska TV. Internet. Video interfon. Alarmni sistem. Video nadzor. Blindo vrata. Klima uređaj. Lift.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 038p/2019 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Kalmija Baruha

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 52m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2014

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: 6/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Nova kuhinja
Alarm
Kamin
Lift
Namješteno
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Satelitska TV
Voda
Video nadzor
Stolarija
Drvena