Marijin Dvor, Odobašina

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Marijin Dvor

Prilika za investiciju! Stan sa dvije odvojene prostorije i vlastitim ulazom, idealan za pretvaranje u poslovni prostor ili kratkoročni najam u ulici Odobašina, Marijin Dvor

1 0 40m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan površine cca. 40m2 smješten u prizemlju stambene zgrade u ulici Odobašina, naselje Marijin Dvor, Općina Centar. Stambena jedinica je po položaju i strukturi idealna za pretvaranje u poslovni prostor s obzirom da sadrži dvije razdvojene prostorije i posjeduje vlastiti ulaz iz dvorišta.

Nekretnina se nalazi u izvornom stanju te nije bilo značajnijih ulaganja, što ostavlja mogućnost  budućim vlasnicima da enterijer prilagode u skladu sa vlastitim željama i potrebama.

Važno je naglasiti da je zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina pozicionirana u neposrednoj blizini jedne od najprometnijih raskrsnica (Higijenski zavod – Alipašina džamija) u ovom dijelu grada.

Kombinacija odlične mikrolokacije, povezanost sa centrom grada i svim sadržajima, daje ovoj nekretnini potencijal da se koristi kao kancelarijski prostor ili da se iznajmljuje dugoročno ili kratkoročno poput sličnih stanova u ovom dijelu grada. Odlična lokacija, mogućnost prilagodbe stana prema vlastitim željama, južna orijentacija koja pruža mnogo prirodne svjetlosti, samo su neke od prednosti koje karakterišu ovu nekretninu.

Također, bitno je istaknuti da budući vlasnici na korištenje mogu dobiti jedan manji dio bašte na koji je omogućen izlaz jedino iz ovog stana što svakako može predstavljati prednost pri odluci za kupovinu.

 

Lokacija:

Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Odobašina, naselje Marijin Dvor, Općina Centar. U blizini zgrade nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od cca. 500m smješteni su veliki tržni centri (BBI centar, Sarajevo City Center, Alta), hotel Holiday, osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti i restorani, muzeji, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Opća bolnica, JU Dom zdravlja, ambasade te mnoge državne institucije.

U blizini se također nalaze i park Hastahana te Vilsonovo šetalište, koji korisnicima nekretnine pružaju mogućnost opuštanja i relaksacije nakon svakodnevnih poslovnih i drugih obaveza. Osim toga, blizina najvažnijih gradskih prometnica, uz mnogobrojna trolejbuska, tramvajska i taxi stajališta, dodatno doprinosi dobroj povezanosti i atraktivnosti same nekretnine.

 

Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa prostoriji 1 a ravno prostoriji 2 iz koje se na lijevo pristupa kupatilu. Dalje se iz predsoblja na lijevo pristupa hodniku iz kojeg se na desno pristupa toaletu a ravno je omogućen izlaz u baštu.

 

Standard:

Grijanje na električnu energiju. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku. Brodski pod u ostalim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu. Priključak za kablovsku TV i internet. Plinske instalacije dovedene do stana.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Avdić
Kemal Avdić
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 052/2019 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Odobašina

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 40m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1930

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/3

Sadržaji nekretnine
Podrum
Električna energija
ADSL
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Drvena
Kemal Avdić
Kemal Avdić
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor