Mejtaš, Mehmed-paše Sokolovića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Mejtaš

Trosoban stan sa balkonom na drugom spratu, ulica Mehmed Paše Sokolovića, Mejtaš

1 2 69m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan odličnog rasporeda prostorija uknjižene površine 69m2 smješten na drugom spratu manje stambene zgrade. Zgrada u kojoj se predmetna nekretnina nalazi građena je u austrougarskom periodu i do dan danas je uredno i redovno održavana. Važno je naglasiti da se samo iz stana pristupa neuknjiženim tavanskim prostorijama površine cca. 40m2.

U stanu nije bilo velikih adaptacija tako da ga budući kupci mogu renovirati i namjestiti prema svojim željama. Godine 2012. je zamjenjena vanjska PVC stolarija u maloj spavaćoj sobi i kuhinji.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, toaleta, balkona i predsoblja.

LOKACIJA Stan se nalazi u drugom spratu stambene zgrade u ulici Mehmed paše Sokolovića, naselje Mejtaš. U neposrednoj blizini stana se nalazi veliki broj fakulteta i škola, mnoštvo prodavnica i supermarketa, pijace i mnoge turističke atrakcije i kulturne institucije starog dijela grada. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi u neposrednoj blizini stambenog objekta, također omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, toaleta, balkona i predsoblja.

STANDARD Električno grijanje i plinske peći. Vanjska PVC i drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama, keramičke pločice u kupatilu i toaletu. Internet. Interfon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 058p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Mehmed-paše Sokolovića

Grad: Sarajevo, Mejtaš

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 69m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: 2/2

Sadržaji nekretnine
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Plin
Voda
Struja
Grijanje
Plinske peći
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo