Mejtaš, Čekaluša

Prodaja, Stan, petosoban, Sarajevo, Mejtaš

Jedinstvena prilika! Adaptiran četveroiposoban stan na prvom spratu sa dvije lođe u kvalitetnoj zgradi, ulica Čekaluša, naselje Mejtaš ***Virtuelna šetnja 360°***

1 4 109m2

OPIS NEKRETNINE 

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran četveroiposoban stan uknjižene površine 109m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade u ulici Čekaluša, naselje Maselje Mejtaš, u neposrednoj blizini Italijanske ambasade. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina je izgrađena 1982. godine i veoma je kvalitetna. Lokaciju karakteriše mnoštvo sadržaja bitnih za ugodan život u urbanoj sredini (osnovna škola, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, ambulanta, apoteka, brojne prodavnice), a najuži centar grada je udaljen svega par stotina metara.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje 360° kroz nekretninu (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu): 

Stan ima optimalnu poziciju u zgradi, dvostranu orijentaciju, a sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, četiri spavaće sobe, kupatila, toaleta, ostave i dvije lođe (jedna od njih je zatvorena). Kompletno je adaptiran 2015. godine (parket, instalacije, keramika, sanitarni elementi, vanjska stolarija, blindirana ulazna vrata) a 2020. godine je brušen i lakiran parket, te ponovo adaptirano kupatilo i toalet sa svim instalacijama. Grijanje je plinsko etažno. 

Obzirom na lokaciju, spratnost, površinu i raspored prostorija, te standard enterijera, predmetna nekretnina pruža sve uslove za komforan život višečlane porodice. Također, može predstavljati atraktivnu priliku za investiranje i naknadno iznajmljivanje stana inostranim zakupcima koji preferiraju kvalitetne nekretnine višeg cjenovnog ranga. 

Po dogovoru sa sadašnjim vlasnikom moguće je unajmiti parking mjesto u podzemnoj garaži ispod zgrade.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Čekaluša, naselje Mejtaš.

U neposrednoj blizini nekretnine nalaze se mnogobrojni supermarketi, ugostiteljski objekti, apoteke, dječija igrališta i parkovi, a u radijusu od cca. 1km nalazi se Klinički centar Koševo, brojne školske ustanove i fakulteti. Autobuska stanica javnog gradskog saobraćaja nalazi se na udaljenosti cca 200 metara od zgrade, tako da nekretninu karakteriše dobra komunikacijska povezanost sa ostalim dijelovima grada. Čitavo naselje odiše ugodnim i mirnim tempom života i predstavlja idealno mjesto za relaksaciju od gradske gužve.

SADRŽAJ Stan ima optimalnu poziciju u zgradi, dvostranu orijentaciju, a sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, četiri spavaće sobe, kupatila, toaleta, ostave i dvije lođe (jedna od njih je zatvorena).

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska pvc stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim sobama, keramičke pločice u kupatilu, toaletu, kuhinji. Dvije lođe. Internet. Interfon. Blindo vrata.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 004p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Čekaluša

Grad: Sarajevo, Mejtaš

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 109m2

Broj soba: 5

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1982

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 1/3

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Plin
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo