Mejtaš, Sarač-Ismailova

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Mejtaš

Kompletno adaptiran dvosoban stan na prvom spratu, Sarač Ismailova, Mejtaš

1 1 49m2
164.500 KM ~84.108 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran dvosoban stan uknjižene površine 49,4m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade. U zadnjih nekoliko godina na zgradi postavljena je fasada zajedno sa termoizolacijom.

Predmetna nekretnina je kompletno adaptirana 2021. godine kada je vlasnik: zamjenio kompletnu mrežu elektro instalacija zajedno sa automatskim osiguračima, kompletnu vodovodnu i kanalizacionu mrežu, ugradio plinsko etažno grijanje sa novim Valliant bojlerom i novim radijatorima, postavio nova protivprovalna vrata. U istom intervalu položen je novi laminat u svim prostorijama i zamjenjena je kompletna keramika u kupatilu. U ovom periodu ugrađena je i nova kuhinja sa svim pripadajućim uređajima.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

Važno je napomenuti stanu pripadaju dvje ostave, jedna u suterenu zgrade i jedna ostava u dvorištu pored zgrade. U stanu je, zbog sigurnosti postavljen i alarmni sistem sa senzorima pokreta i kamerama. U neposrednoj blizini same zgrade nalazi se nekoliko zajedničkih parking mjesta, pa je i korištenje automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi una prvom spratu stambene zgrade u ulici Sarač Ismailova, naselje Mejtaš. U neposrednoj blizini stana se nalazi veliki broj fakulteta i škola, mnoštvo prodavnica i supermarketa, pijace i mnoge turističke atrakcije i kulturne institucije starog dijela grada. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi u neposrednoj blizini stambenog objekta, također omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu. Alarm sistem. Internet. Blindo vrata. Dvije ostave.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 022p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 164.500KM

Cijena EUR: ~84.108EUR

Lokacija

Adresa: Sarač-Ismailova

Grad: Sarajevo, Mejtaš

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 49m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 1/1

Sadržaji nekretnine
Ostava
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad