Mejtaš, Hadži-Sulejmanova

Prodaja, Stan, petosoban, Sarajevo, Mejtaš

Prostran petosoban stan sa velikom lođom i garažom u izrazito kvalitetnoj zgradi, ulica Hadži-Sulejmanova, Mejtaš, općina Centar

2 4 102m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostran petosoban stan uknjižene površine 102m2 smješten na drugom spratu stambene zgrade u ulici Hadži-Sulejmanova, naselje Mejtaš, nadomak samog centra grada. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je 1983. godine i spada u red kvalitetnijih objekata na ovoj lokaciji.

Stan u skorije vrijeme nije prolazio adaptacije te se budućim kupcima nekretnine nudi mogućnost adaptiranja prema vlastitim preferencijama. Stan se sastoji od: dnevnog boravka, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, četiri spavaće sobe, dva kupatila, velike lođe, ostave, predsoblja i degažmana.

Bitno je napomenuti da je u traženu cijenu uključena i garaža površine 11,25m2 smještena pored zgrade, tako da je budućim vlasnicima uveliko olakšano korištenje automobila.

U radijusu od cca. 200 metara od zgrade smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: osnovna i srednja škola, supermarketi, pošta, apoteka, restorani i ugostiteljski objekti. Centar grada udaljen je cca. 5 minuta laganog hoda.

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade smještene u ulici Hadži-Sulejmanova, naselje Mejtaš, općina Centar. Zgrada je pozicionirana u zgradi koja se nalazi na nekoliko minuta udaljenosti od Katedrale, a samim tim i od užeg centra grada. Ulica Ferhadija, Baščaršija, trg kod Ekonomskog fakulteta, samo su neke od lokacija koje su dostupne u krugu od nekoliko minuta hoda. Brojni supermarketi, kafići, restorani, pekare, apoteke, kompletna gradska infrastruktura u velikoj mjeri olakšava život svakodnevnice i čini ga lakšim.

Na udaljenosti nekoliko stotina metara, smještena je i zgrada Predsjedništva, BBI centar, Titova ulica, sjedišta brojnih banaka i kompanija. Veliki broj visokoobrazovnih institucija, srednjih i osnovnih škola također se nalazi u neposrednoj blizini predmetne nekretnine. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi iza Katedrale, također vam omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, četiri spavaće sobe, dva kupatila, velike lođe, ostave, predsoblja i degažmana.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Dva kupatila. Lođa. Ostava. Garaža.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 015p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hadži-Sulejmanova

Grad: Sarajevo, Mejtaš

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 102m2

Broj soba: 5

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1983

Godina zadnje adaptacije: 2000

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Garaža
Lođa
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena