Mejtaš, Hadži-Sulejmanova

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Mejtaš

Adaptiran i namješten stan sa dva balkona i panoramskim pogledom na trećem spratu stambene zgrade u ul. Hadži Sulejmanova, Mejtaš

1 2 91m2
469.000 KM ~239.796 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se namješten, kompletno adaptiran stan sa dva balkona, uknjižene površine 91m2 (prema informaciji od vlasnika stvarna kvadratura je 107m2) na trećem spratu stambene zgrade u ulici Hadži Sulejmanova, naselje Mejtaš, Općina Centar.
Stambena zgrada se sastoji od ukupno tri etaže i redovno se održava. Prema informaciji od vlasnika predmetna nekretnina je u potpunosti renovirana sredinom 2019. godine. Prilikom posljednje adaptacije je promijenjena unutrašnja i vanjska stolarija, kompletno je adaptirano kupatilo uključujući i sanitarne uređaje, izmijenjene su elektro i vodovodne instalacije, ugrađeno je plinsko etažno grijanje (gusani radijatori) sa električnim protočnim bojlerom, te kamin na drva, postavljena ulazna blindo vrata, te dizajnirana kuhinja izvedena od najkvalitetnijih materijala i ugradbenih aparata. Također, istom prilikom su promijenjene podne i zidne obloge. Zbog kvalitetnih rješenja u smislu materijala i ugrađene bijele tehnike stan je izuzetno pogodan za održavanje po pitanju režija i energetski efikasan. Kao takav, ima veliki potencijal za porodični život ali i za izdavanje.

Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika, galerije i dva balkona. Posebnu pogodnost za buduće vlasnike predstavlja kvalitetan i moderno urađen cjelokupan namještaj koji je uključen u oglašenu cijenu. Iz stana se pruža panoramski pogled na okolne planine, kao i na sam grad. Bitno je napomenuti da se stan nalazi na izuzetnoj i unikatnoj mikrolokaciji, a sami centar grada kao i svi kulturno historijski sadržaji su smješteni na samo nekoliko minuta lagane šetnje. Kao glavne karakteristike izdvajamo trostrana orijentacija (istok-zapad-jug), izuzetno atraktivna mikrolokacija, prostrani balkoni, funkcionalan raspored prostorija, dostupnost svih osnovnih sadržaja, blizina samog centra grada.
Ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor za stanare.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ul. Hadži-Sulejmanova, naselje Mejtaš, Opština Centar.

U bližem okruženju nalazi se mnogobrojni ugostiteljski i trgovački objekti, pekare, apoteke, veliki broj visokoobrazovnih institucija, srednjih i osnovnih škola, Olimpijski muzej, religijski objekti, zgrada Predsjedništva, Aria Mall, banke, itd.
Kompletna gradska infrastruktura u velikoj mjeri olakšava život svakodnevice. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi iza Katedrale, također omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika, galerije i dva balkona.

STANDARD Plinsko etažno grijanje (Gusani radijatori). Kamin. Vanjska kvalitetna PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji i predsoblju. Pločice u kuhinji, kupatilu i balkonima. Priključci za internet, kablovsku TV i telefon. Interfon. Blindirana vrata. Zajednički parking. Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 016p/2024 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 469.000KM

Cijena EUR: ~239.796EUR

Lokacija

Adresa: Hadži-Sulejmanova

Grad: Sarajevo, Mejtaš

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 91m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1950

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Blindo vrata
Nova kuhinja
Kamin
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC
Drvena
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad