Mojmilo, Trg Barcelone

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Mojmilo

RIJETKA PRILIKA!! Funkcionalan dvosoban stan sa lođom na četvrtom spratu zgrade sa liftom, Mojmilo

1 1 40m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 40,62 m2 na četvrtom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Trg Barselone, naselje Mojmilo. Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1984. godine i ima ukupno sedam spratova. Stambena zgrada je izgrađena 80-ih godina u planski građenom naselju i odlikuje se kvalitetnom gradnjom te centralnim grijanjem što čini stan ugodnim za boravak i pruža potpuni komfor budućem vlasniku.

Djelimična adaptacija nekretnine je izvršena prije desetak godina kada su postavljena protuprovalna ulazna vrata i postojeći prostor kuhinje i trpezarije pregrađen na način da se dobije spavaća soba. Ostalih adaptacija, osim redovnog održavanja, u nekretninu nije bilo, tako da cjelokupna adaptacija može da bude urađena od strane budućih vlasnika.

Lokacija:

Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Trg Barselone, naselje Mojmilo. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 200 metara nalaze: hipermarket “Amko”, Dom Zdravlja, ugostiteljski objekti, apoteka, itd.

Odmah pored zgrade je obdanište Dječiji Grad i lijepo uređeno igralište za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je igralište, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojeno stambenim zgradama i velikim parkingom.

Lokacija je dio planski građenog naselja Mojmilo, odlikuje se kvalitetnom gradnjom zgrada i kompletnom infrastrukturom potrebnom za ugodan porodični život. Haustor, lift, stubište i zajedničke prostorije se održavaju veoma uredno i redovno. Nedaleko od zgrade je veći, zajednički parking prostor za stanare, tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se ravno ulazi u kupatilo i dnevni boravak, na lijevo kupatilo. Iz dnevnog boravka ravno je izlaz na lođu, na desno u spavaću sobu.

Standard:

Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija drvena. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i predsoblju. Interfon. Kablovska TV. Internet. Protuprovalna ulazna vrata. Lift. Lođa.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 018p/2020 G

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg Barcelone

Grad: Sarajevo, Mojmilo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 40m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 4/7

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Podrum
Blindo vrata
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena