Mojmilo, Trg Barcelone

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Mojmilo

RIJETKO U PONUDI! Funkcionalan jednosoban stan na prvom spratu sa lođom, Mojmilo. Mogućnost pretvaranja u dvosoban

1 0 38m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan uknjižene površine 38 m2 na prvom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Trg Barcelone, naselje Mojmilo. Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1984. godine i ima ukupno sedam spratova. Odlikuje se kvalitetnom gradnjom te centralnim grijanjem što čini stan ugodnim za boravak i pruža potpuni komfor budućem vlasniku.

Manja adaptacija nekretnine je izvršena prije cca sedam godina kada su postavljena protuprovalna ulazna vrata, te je izvršeno ustakljivanje lođe kvalitetnom PVC stolarijom marke “Saplast”. Ostalih adaptacija u nekretninu nije bilo, tako da cjelokupna adaptacija može da bude po potrebi i želji budućeg vlasnika.

Nekretninu karakteriše odlična spratnost uz dobar raspored prostorija sa mogućnošću dobijanja spavaće sobe od trpezarije.

Trg Barcelone je dio planski građenog naselja Mojmilo, odlikuje se kvalitetnom gradnjom zgrada i kompletnom infrastrukturom potrebnom za ugodan porodični život. Haustor, lift, stubište i zajedničke prostorije se održavaju veoma uredno i redovno. Nedaleko od zgrade je veći, zajednički parking prostor za stanare, tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija:

Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Trg Barcelone, naselje Mojmilo. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 200 metara nalaze: hipermarket “Amko”, Dom Zdravlja, ugostiteljski objekti, apoteka, itd.

Odmah pored zgrade je obdanište Djeca Sarajeva i lijepo uređeno igralište za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je igralište, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojeno stambenim zgradama i velikim parkingom.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 100 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 5 minuta. U neposrednoj blizini zgrade se nalazi zajednički parking prostor.

Sadržaj:

Ravno iz predsoblja se pristupa u dnevni boravak, a također i u kuhinju sa trpezarijom. Iz dnevnog boravka je također moguće pristupiti u trpezariju. Lijevo iz predsoblja se pristupa u kupatilo. Izlaz na lođu je ravno iz dnevnog boravka. 

Standard:

Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku i trpezariji. Vinas pločice u kuhinji i predsoblju.  Keramičke pločice u kupatilu i na lođi. Gusani radijatori. Interfon. Kablovska TV. Internet. Automatski osigurači.  Protuprovalna ulazna vrata. Lift. Lođa.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ilda Rahmanović
Ilda Rahmanović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 052p/2020 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg Barcelone

Grad: Sarajevo, Mojmilo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 38m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: 1/7

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Podrum
Blindo vrata
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Ilda Rahmanović
Ilda Rahmanović
Poslovnica Novi Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor