Mojmilo, Trg Barcelone

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Mojmilo

Adaptiran trosoban stan sa balkonom na prvom spratu, ul. Trg Barcelone, naselje Mojmilo. Većina namještaja i tehnike GRATIS!

1 2 68m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan površine 68m2 na 1. spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Trg Barcelone, u naselju Mojmilo. Kao glavne prednosti nekretnine mogu se istaći: neposredna blizina glavnog šetališta u naselju Mojmilo, funkcionalan raspored prostorija i dvostrana orijentacija (Istok- Zapad).

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe,  trpezarije sa kuhinjom,  degažmana, kupatila, predsoblja i balkona.

Stan je prošao kroz kvalitetnu adaptaciju 2021. godine kada je parket brušen i prelakiran, postavljena su kvalitetna blindirana vrata i automatski osigurači, klima uređaj, kompletno adaptirano kupatilo sa izmjenom vodoinstalacija, sanitarnih elemenata i postavljanjem novog električnog bojlera marke „ Ariston“,  ugrađena nova kuhinja sa pratećom linijom bijele tehnike marke „Bosch“. Kao podna obloga u kuhinji, kupatilu, degažmanu, predsoblju i  balkonu su postavljenje kvalitetne keramičke pločice španskog proizvođača. Također,  balkon je ustakljen sa kliznim mehaniznom otvaranja i zatvaranja prozora, te se time dodatno dobilo na iskoristivosti i funkcionalosti balkonskog prostora.

Stan  se redovno i uredno održavao. 

Bitno je napomenuti  da sav namještaj i bijela tehnika (osim mašine za veš, kreveta iz  spavaće sobe i tepiha) ostaje budućim vlasnicima na poklon.

Zbog svoje dvostrane orijentacije (Istok-Zapad) stan je tokom cijelog dana osunčan i prozračan što ga čini ugodnim za boravak.

Nekretnina posjeduje i podrumsku prostoriju koja se nalazi u suterenskom dijelu zgrade te je time odlaganje u velikoj mjeri olakšano.

Trg Barcelone je dio planski građenog naselja Mojmilo, odlikuje se kvalitetnom gradnjom zgrada i kompletnom infrastrukturom potrebnom za ugodan porodični život. Haustor, lift, stubište i zajedničke prostorije se održavaju veoma uredno i redovno. Nedaleko od zgrade je veći, zajednički parking prostor za stanare, tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na 1.spratu stambene zgrade u ulici Trg Barcelone, naselje Mojmilo. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 200 metara nalaze: hipermarket “Amko”, Dom Zdravlja, ugostiteljski objekti, apoteka, itd.

Odmah pored zgrade je obdanište Djeca Sarajeva i lijepo uređeno igralište za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je igralište, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojeno stambenim zgradama i velikim parkingom.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 100 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 5 minuta. U neposrednoj blizini zgrade se nalazi zajednički parking prostor.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, trpezarije sa kuhinjom,  degažmana, kupatila, predsoblja i balkona.

STANDARD Centralno grijanje - Toplane. Vanjska stolarija drvena. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju,  degažmanu i balkonu. Bijela tehnika marke Bosch i Ariston. Gusani radijatori. Interfon. Kablovska TV. Internet.Klima uređaj. Blindo vrata. Lift. Podrum. Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 065p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg Barcelone

Grad: Sarajevo, Mojmilo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 68m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 1/8

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena