Nedžarići, Dr. Silve Rizvanbegović

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Nedžarići

Dvosoban stan sa lođom u zgradi sa dva lifta, ulica Dr. Silve Rizvanbegović, zgrada „Tibra 1“. NAMJEŠTAJ GRATIS!

1 1 42m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 42,96m2 smješten na petom spratu u stambenoj zgradi novije gradnje pozicioniranoj u ulici Dr. Silve Rizvanbegović, naselje Neđarići. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je i useljena cca. 2008. godine i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, lođe i predsoblja. Vlasnici budućim kupcima na poklon ostavljaju kompletan namještaj u stanu.

Zgrada i okruženje imaju dosta slobodnih zajedničkih parking mjesta te je korištenje vlastitog automobila uveliko olakšano. Lokacija i okruženje su dobro povezani sa ostatkom grada. U neposrednoj blizini se nalaze svi potrebni sadržaji za svakodnevno življenje.

LOKACIJA Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade sa liftom novije gradnje smještene u ulici Dr. Silve Rizvanbegović.

Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. Samu lokaciju karakteriše veliki broj sadržaja neophodnih za svakodnevni život, kao što su: supermarket "Bingo", "Konzum", ugostiteljski objekti, apoteka, banka, pekara, vrtići, frizerski saloni i mnogi drugi.

Lokacija je izuzetno dobro povezana cestovnim i tramvajskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je tramvajsko i autobusko stajalište udaljeno cca 400 metara, a sama glavna saobraćajnica cca 100 metara od ulaza u stambenu zgradu.

Obzirom na blizinu Stupske petlje, pristup autoputu A1 je znatno olakšan te možemo reći da je nekretnina kvalitetno povezana sa svim dijelovima grada.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, lođe i predsoblja.

STANDARD Euroterm vlastita kotlovnica. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Interfon.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 019p/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Dr. Silve Rizvanbegović

Grad: Sarajevo, Nedžarići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 42m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2008

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 5/11

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Lift
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo