Nedžarići, Dr. Silve Rizvanbegović

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Nedžarići

Namještena garsonjera sa ostavom i lođom na 12. spratu u zgradi novije gradnje, Tibra Nedžarići - PRODANO!

1 0 31m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se veća garsonjera uknjižene površine 31,19m2 smještena na 12. (ujedno i posljednjem) spratu stambene zgrade novije gradnje. Lamela u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena i useljena 2010. godine i nalazi se u naselju Nedžarići, nadomak glavne saobraćajnice.

Obzirom da se nekretnina nalazi u zgradi novije gradnje, posjeduje slijedeće pogodnosti i karakteristike: kvalitetna unutrašnja drvena stolarija i vanjska PVC "Drina Plast" stolarija, hrastov parket 22mm, protuprovalna ulazna vrata, kao i klima uređaj u cilju ugodnijeg boravka u nekretnini tokom vrelih ljetnih mjeseci. Prostorija ostave se nalazi unutar stana, što je činjenica koja povećava funkcionalnost stambenog prostora.

Kao dodatnu prednost i pogodnost treba istaći da stambene jedinice u zgradi imaju individualne mjerače potrošnje za sve energente i zahvaljujući kvalitetnoj gradnji i odličnom termo izolacionom fasadnom sistemu, te manjoj kvadraturi, ovaj stan ima male režijske troškove u toku grijne sezone.

Bitno je naglasiti da kupcu na poklon ostaje kompletan namještaj u stanu i svi ugradbeni elementi, kao i el. uređaji (frižider, šporet, mašina za veš, TV prijemnik).

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na 12. , ujedno i posljednjem spratu stambene zgrade u ulici Dr. Silve Rizvenbegović, naselje Nedžarići. Isti je u neposrednoj blizini Avaz Business Centra i glavne saobraćajnice, a nekoliko tržnih centara , McDonalds i pijaca Heco se nalaze u krugu od 500 m.

Samu lokaciju karakteriše veliki broj sadržaja neophodnih za svakodnevni život. Izuzetno je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, a tramvajsko stajalište je udaljeno cca 100 metara od ulaza u zgradu. Ispred stambene zgrade nalazi se parking prostor.

Sadržaj:
Nausprot ulaznim vratima iz predsoblja je dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom. Kupatilo i ostava su sa desne strane iz predsoblja. Ravno iz dnevnog boravka je lođa.

Standard:
Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Hrastov parket. Keramičke pločice. Kablovska TV. Internet. Interfon. Blindo vrata. Klima uređaj. Lift.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 028p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Dr. Silve Rizvanbegović

Grad: Sarajevo, Nedžarići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 31m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2010

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 12/12

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Ostava
Klima
Lođa
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor