Otes, Fadila Hadžića

Prodaja, Stan, dvosoban, Ilidža, Otes

Potpuno adaptiran i funkcionalan manji dvosoban stan, naselje Otes

1 1 40m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!


Prodaje se manji dvosoban stan uknjižene površine 40m2 u prizemlju manje stambene zgrade u naselju Otes. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena 1989. godine, dok je adaptacija nekretnine izvršena prije cca 5 godina i tom prilikom je renovirano kupatilo, kuhinja, postavljeni novi automatski električni osigurači i promijenjena vanjska stolarija. Također, sprovedeno je plinsko etažno grijanje sa instaliranim “Vaillant” bojlerom, a postavljena su i nova blindo vanjska ulazna vrata.


Činjenica da se stan nalazi u stambenoj zgradi koja posjeduje ukupno samo dva sprata pruža dodatnu privatnost budućim vlasnicima.


Stan odlikuje odlična dispozicija i funkcionalnost, gdje na 40m2 posjeduje odvojenu spavaću sobu, a zapadna orijentacija i predivan pogled na okolne zelene površine stan čini prozračnim i svijetlim tokom većeg dijela dana.


Stan posjeduje zasebnu podrumsku prostoriju.


Lokacija:

Stan se nalazi u prizemlju manje stambene zgrade u ulici Fadila Hadžića. Naselje Otes ima direktan izlaz na autoput, dok je saobraćajnicama odlično povezano sa centrom Ilidže i gradskim opštinama. Redovna autobuska linija saobraća na relaciji Ilidža – Otes.


U blizini zgrade nalaze se supermarket, ambulanta, apoteka i autobusko stajalište. Kompletno naselje je veoma mirno, izolovano od gradske buke, okruženo lijepim parkovima i pješačkim stazama pogodnim za šetnju.


Sadržaj:

Iz predsoblja ravno se pristupa u kupatilo, a desno u dnevni boravak. Dnevni boravak je u kombinaciji sa kuhinjom, a spavaćoj sobi se pristupa na desno iz dnevnog boravka.


Standard:

Plinsko etažno grijanje. Aluminijski radijatori. Unutrašnja i vanjska stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i dijelom u predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i dijelom u predsoblju. Kablovska TV. Protuprovalna ulazna vrata. Vaillant plinski bojler. Automatski električni osigurači.


FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 045p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Fadila Hadžića

Grad: Ilidža, Otes

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 40m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1989

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Podrum
Vrt
Blindo vrata
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor