Otoka, Bulevar Meše Selimovića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Otoka

NOVOGRADNJA – OTOKA MEANDAR! Luksuzan trosoban stan odličnog rasporeda i orijentacije u jedinstvenom rezidencijalnom objektu, naselje Otoka

1 2 69m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jedinstven trosoban stan na 1.spratu odličnog rasporeda prostorija (svim prostorijama se pristupa iz hodnika) i uknjižene kvadrature 68,9m2 u novom rezidencijalnom objektu MEANDAR na Otoci. Stan raspolaže sa dvije komotne spavaće sobe što ga čini idealnim za boravak višečlane porodice. Povoljna orijentacija stana (Jug-Zapad) omogućit će dovoljno prirodne svjetlosti što će boravak u stanu omogućiti ugodnim tokom cijelog dana. Idealna spratnost nekretnine, kvalitet gradnje, odličan raspored prostorija, visok nivo privatnosti, samo su neke od prednosti ovog stana koja ga izdvaja od ostalih nekretnina na tržištu.

Nekretnina sadrži dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatilo, toaleto i predsoblje.

Cijena ovog jedinstvenog trosobnog stana iznosi 201.532,50 KM sa PDV-om!

Također je moguće kupiti i garažno mjesto u suterenskoj etaži po cijeni od: 17.550 KM uključujući PDV!


Za sve informacije o ovim ponudama i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 893.

Lokacija:

Stambeno-poslovni objekat „Otoka Meandar“ nalazi se u Općini Novi Grad Sarajevo, u obuhvatu Regulacionog plana „Otoka Meandar“ i to na parceli 25/1 Novo Sarajevo III po novom premjeru. Lokacija na kojoj je izgrađena zgrada naslanja se na ulicu Srđana Aleksića na zapadnoj strani. S jugoistočne strane parcela je ograničena koritom rijeke Miljacke i javnim šetalištem, a sa sjeveroistočne parcelom na kojoj je predviđena gradnja poslovnog objekta. Parcela je udaljena cca 100m od glavne gradske longitudinale i tramvajske pruge.

Sadržaj:

Ulaskom u stan pristupa se predsoblju iz kojeg je na lijevo omogućen pristup spavaćim sobama, ravno dnevnom boravku sa kuhinjom i trpezarijom, na desno kupatilu i toaletu.

Standard:

Izolacija - Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. 
Stolarija - Vanjski otvori od aluminijskih profila tip „SCHÜCO“ sa ispunom od dvoslojnog izolacionog stakla. Unutrašnja vrata na sobama i kupatilu drvena sa završnom obradom u bijeloj boji. Visina vrata h=250cm. Ulazna protuprovalna vrata na stanovima klase protivprovalne sigurnosti III, otpornosti na požar 30 minuta. Završna obloga krila vrata bijeli furnir.

Podne i zidne obloge - Pod obložen prvoklasnim troslojnim hrastovim parketom debljine 14mm sa drvenom ugaonom lajsnom. Zidovi u kupatilu i toaletu obloženi retificiranim keramičkim pločicama I klase, tip „Florim“ do stropa. Pod kupatila i toaleta obložen retificiranim keramičkim pločicama I klase tip „Argenta“.

Sanitarije - Wc šolja konzolna tip Vitra sa ugradbenim vodokotlićem, umivaonik tip Vitra. Tuš kada i kabina tip Aquaestill. Baterije za sanitarije tip Hansgrohe.

Instalacije - Instalacije jake i slabe struje u stanu sa standardnim rasporedom priključnih mjesta. Do stana dovedena optička infrastruktura sa mogućnošću priključenja stana na kablovski internet/tv/telefon providera BH Telecom i Telemach. Priključak za vodu sa zasebnim mjerenjem (vodomjer). Centralno grijanje sa zasebnim mjerenjem utroška (kalorimetar) na sistemu „Toplane Sarajevo“ iz kotlovnice koja se nalazi u objektu. Podni razvod grijanja u stanu sa radijatorima kao grijnim tijelima. Regulisanje temperature sa termo glavama na radijatorima. Pločasti radijatori u sobama, cijevni u kupatilu.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti. Fotografije u oglasu su sa već izgrađenih lamela i isključivo su informativnog karaktera.

 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2020-2968

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bulevar Meše Selimovića

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 69m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2018

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Garaža
Parking
Blindo vrata
Klima
Lift
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Videofon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Alumijin i drvo