Otoka, Žrtava fašizma

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Otoka

Izrazito svijetao i funkcionalan trosoban stan sa dvije lođe i prelijepim pogledom u zgradi sa dva lifta, naselje Otoka

1 2 77m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se svijetao i funkcionalan trosoban stan sa dva balkona uknjižene površine 77m2 na četrnaestom spratu (nije posljednji) stambene zgrade sa dva lifta u naselju Otoka.

Nekretnina je prije nekih desetak godina djelimično adaptirana i tom prilikom je sanirano kupatilo sa novim vodovodnim instalacijama, keramičkim pločicama i sanitarijama. Tom prilikom su promijenjeni i stari konvektorski radijatori za nove aluminijske. Ostatak nekrentine se nalazi u izvornom stanju, tako da budući vlasnici imaju mogućnost da eventualnu adaptaciju izvrše u skladu sa vlastitim željama i  preferencijama.

Dvostrana orijetacija (Jug - Zapad)), kupatilo i toalet odvojeno, dva prostrana balkona i otvoreni pogled, kao i blizina svih sadržaja neophodnih za svakodnevne boravak i život, samo su neke od karakteristika ove nekretnine.

Veliki broj parking mjesta smješten je u neposrednoj blizini zgrade tako da je i korištenje privatnog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija:

Stan se nalazi na četrnaestom spratu (nije posljednji) stambene zgrade sa dva lifta u ulici Brčanska, naselje Otoka.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se uradijusu od samo 200 metara nalaze bitni sadržaji urbanog načina življenja, što uključuje: Tržni centar “Merkur”, otvorena pijaca “Otoka”, Dom zdravlja Novi Grad, Osnovna škola “Mehmedalija Mak Dizdar”, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, Olimpijski bazen, itd.

Neposredno uz stambenu zgradu je lijepo uređen park za djecu, a zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, okružen stambenim zgradama.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 100m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. Također, redovna trolejbuska linija Otoka – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa ostavi i toaletu, ravno kuhinji, na lijevo dnevnom boravku. Iz trpezarije na desno je kuhinja, ravno balkon, lijevo degažman. Iz degažmana na lijevo se pristupa kupatilu, ravno manjoj spavaćoj sobi, desno većoj spavaćoj sobi. Iz dnevnog boravka ravno je drugi balkon.

Standard:

Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija drvo. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, degažmanu, predsoblju i trpezariji. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu. Vinas pločice u kuhinji i ostavi. Beton na balkonima. Intefon. Kablovska TV. Lift.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!
Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 037p/2020 G

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Žrtava fašizma

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 77m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1974

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 14/20

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Lift
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena