Otoka, Žrtava fašizma

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Otoka

Kompletno i kvalitetno adaptiran trosoban stan funkcionalnog rasporeda sa dvije lođe u neposrednoj blizini OŠ “Mehmedalija Mak Dizdar”, Otoka, Sarajevo ***Virtuelna šetnja***

1 2 49m2
139.900 KM ~71.530 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno i kvalitetno adapitran trosoban stan sa dvije lođe uknjižene površine 49m2 na jedanaestom spratu (nije zadnji sprat, ukupno 12) stambene zgrade sa dva lifta u naselju Otoka. Funkcionalan raspored prostorija, dvostrana orijentacija (Sjever-Jug) sa otvorenim pogledom samo su neke od karakteristika koje doprinose ugodnom boravku u nekretnini.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz stan (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu):

Potpuna i kvalitetna adaptacija nekretnine, završena je u januaru 2021. godine i tom prilikom je:

  • promijenjena vanjska stolarija i postavljena nova PVC njemačkog profila. U dnevnom boravku je postavljena PSK klizna stijena koja dodatno otvara prostoriju i omogućava više svjetlosti;
  • promijenjena je stara drvena unutrašnja stolarija i postavljena nova ANS DRIVE;
  • adaptirano kupatilo sa promjenom vodovodnih instalacija, postavkom novih keramičkih pločica i sanitarnih elemenata. U kupatilu su instalirane GROHE česma i tuš baterija, viseća WC šolja, ugradbeni Geberit vodokotlić, a napravljeno je i tursko kupatilo sa CERESIT hidroizolacijom i inox slivnikom ;
  • ugrađena kvalitetna protuprovalna i protupožarna ulazna vrata; 
  • u svim prostorijama položen je masivni hrastov parket debljine 22 mm koji je lakiran CHROMODEN 2K lakom visokog sjaja;
  • u kuhinji, kupatilu, predsoblju i lođama postavljene su nove keramičke pločice;
  • zamijenjene su kompletne električne instalacije te ugrađeni automatski osigurači kao i utičnice i prekidači;
  • postavljena nova rasvjetna tijela u cijelom stanu.

Veoma je bitno napomenuti da dvije lođe ne ulaze u uknjiženu kvadraturu, tako da vlasnici na raspolaganju imaju dodatnih cca  7 m2 vanjskog prostora.

Nekretnina je idealna prilika za sve potencijalne kupce koji nemaju vremena da prolaze kroz mukotrpan proces adaptacije i koji žele da unosom svojih ličnih stvari, u potpunosti završe proces useljenja.

LOKACIJA

Stan se nalazi na jedanaestom spratu (od ukupno dvanaest) stambene zgrade u ulici Žrtava fašizma, naselje Otoka.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 200 metara nalaze bitni sadržaji urbanog načina življenja, što uključuje: Tržni centar “Merkur”, supermarket “Konzum”, Dom zdravlja Novi Grad, Osnovna škola “Mehmedalija Mak Dizdar”, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, Olimpijski bazen, itd.

Neposredno uz stambenu zgradu je lijepo uređen park za djecu, a zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen zaštitnom ogradom.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 200m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. Također, redovna trolejbuska linija Otoka – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta. Ispred stambene zgrade se nalazi parking prostor.

SADRŽAJ Na desnoj strani predsoblja nalazi se dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom, dok su na lijevoj strani smještene dvije spavaće sobe. Ravno od ulaznih vrata pristupa se u kupatilo. Pristup lođi 1 omogućen je iz dnevnog boravka, dok je pristup lođi 2 omogućen iz spavaće sobe 1.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama i kuhinji. Keramičke pločice u predsoblju, kupatilu i na lođama. Protuprovalna vrata. Kablovska TV. Internet. Dvije lođe. Interfon. Automatski osigurači. Lift.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ilda Rahmanović
Ilda Rahmanović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 007p/2021 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 139.900KM

Cijena EUR: ~71.530EUR

Lokacija

Adresa: Žrtava fašizma

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 49m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1974

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 11/12

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Blindo vrata
Lift
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Ilda Rahmanović
Ilda Rahmanović
Poslovnica Novi Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor