Otoka, Gradačačka

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Otoka

Komforan dvosoban stan u neposrednoj blizini tržnog centra „Merkur“ Otoka

1 1 53m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se djelimično adaptiran dvosoban stna uknjižene površine 53m2 smješten u suterenu stambene zgrade koja se nalazi u ulici Gradačačka. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je 1970 godine i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Stan je u prethodnom periodu prošao nekoliko adaptacija i to: godine 2012 su postavljena nova protivprovalna ulazna vrata. Godine 2019 je urađena većinska adaptacija stana: Zamijenjene su vodovodne instalacije zajedno sa postavkom automatskih osigurača, ugrađena je nova vanjska PVC stolarija, promjenjena kuhinja zajedno sa svim elektronskim uređajima i djelimično adaptirano kupatilo na način da je umjesto kad napravljen zidani tuš.

U neposrednoj blizini zgrade se nalazi veliki broj parking mjesta te je korištenje automobila uveliko olakšano. Također na cca 100 metara se nalazi autobuska stanica i na cca 300 metara tramvajska stanica.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi u suterenu stambene zgrade u ulici Gradačačka, naselje Otoka.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 200 metara nalaze bitni sadržaji urbanog načina življenja, što uključuje: Tržni centar “Merkur”, supermarket “Konzum”, Dom zdravlja Novi Grad, Osnovna škola “Mehmedalija Mak Dizdar”, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, Olimpijski bazen, itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 50m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. Također, redovna trolejbuska linija Otoka – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta. Ispred stambene zgrade se nalazi parking prostor sa mogućnošću mjesečnog zakupa.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Blindo vrata. Klima uređaj. Interfon.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 042p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Gradačačka

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 53m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: Su/5

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Električna energija
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo