Otoka, Gradačačka

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Otoka

RIJETKO U PONUDI! Komforan trosoban stan u zgradi novije gradnje sa liftom, naselje Otoka

1 2 69m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan trosoban stan uknjižene površine 68.94 m2 na trećem spratu novije stambene zgrade sa liftom u naselju Otoka, ulica Gradačačka. Funkcionalan raspored prostorija, dvostrana (jug-sjever) orijentacija sa otvorenim pogledom samo su neke od karakteristika koje doprinose ugodnom boravku u nekretnini.

Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena 2005. godine upotrebom kvalitetnih materijala, tako da se i nekretnina nalazi u odličnom stanju. Za buduće vlasnike je bitno napomenuti da u nekretnini ostaje kuhinja sa svim električnim uređajima (koji zbog odsustva vlasnika nisu gotovo ni korišteni), ugradbeni plakari, trpezarijski stol i stolice, kao i mašina za veš u kupatilu.

LOKACIJA Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 200 metara nalaze bitni sadržaji urbanog načina življenja, što uključuje: Tržni centar “Merkur”, supermarket “Konzum”, Dom zdravlja Novi Grad, Osnovna škola “Mehmedalija Mak Dizdar”, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, Olimpijski bazen, itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 50m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. Također, redovna trolejbuska linija Otoka – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta. Ispred stambene zgrade se nalazi parking prostor sa mogućnošću mjesečnog zakupa.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa spavaćoj sobi i dnevnom boravku sa trpezarijom, ravno kuhinji, na desno drugoj spavaćoj sobi i kupatilu.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama i trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i hodniku. Video-interfon. Protuprovalna vrata. Lift.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način. Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 039p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Gradačačka

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 69m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2005

Godina zadnje adaptacije: 2005

Sprat: 3/4

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Videofon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC