Otoka, Džemala Bijedića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Otoka

Prostran trosoban stan sa lođom na prvom spratu u novogradnji „Dijamant“, Otoka

1 2 71m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostran trosoban stan površine 71,68m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade sa dva lifta. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je i useljena 2020. godine.

Stan se nalazi u izvrsnom stanju. Sastoji se od: dnevnog boravka sa trpezarijom površine 20,18m2, kuhinje površine 6,33m2, predsoblja površine 2,95m2, soba 1 površine 13,76m2, soba 2 površine 13,28m2, ostava površine 2,59m2, degažman površine 3,78m2, lođa površine 3,45m2, kupatilo površine 5,36m2, što ukupno iznosi: 71,68 m2.

Važno je napomenuti da se stan prodaje sa cjelokupnim namještajem i elektronskim uređajima na koje vlasnik još uvijek ima važeće garancije.

U neposrednoj blizini zgrade nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta tako da je korištenje automobila uveliko olakšano. Također, vlasnik stana iznajmljuje garažno mjesto u suterenu zgrade te bi budući kupci mogli nastaviti isti najam.

LOKACIJA Stan je smješten na prvom spratu stambene zgrade sa dva lifta u ulici Džemala Bijedića, u Sarajevu, Općina Novi Grad. Kvalitet mikrolokacije je izražen kombinacijom mirne i sunčane pozicije dovoljno udaljene od glavne saobraćajnice i ostalih objekata na širem lokalitetu novog dijela naselja Otoka, a u neposrednoj blizini svih potrebnih gradskih sadržaja kao što su: Dom Zdravlja Kumrovec ( 220 m), Osnovna Škola Čengić Vila I ( 500 m), Srednja Elektrotehnička škola (600 m), Olimpijski Bazen Sarajevo ( 650 m), benzinske pumpe ( 650 m), Elpi Komerc ( 50 m), Domod ( 50 m), Tržni Centar Otoka ( 550 m), Tržni Centar Bingo ( 250 m), banke ( 400 m), apoteke ( 400 m), Pijaca Otoka ( 250 m), restorani ( 400 m), vjerski objekti ( 500 m), kao i mnogi drugi sadržaji.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom i kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatila, ostave, predsoblja i lođe.

STANDARD Nosivi armiranobetonski zidovi. Fasadni sistem izvrsnih termo/zvučnoizolacionioh svojstava koji se sastoji od fasadnih zidova šuplja blok opeka 25cm i EPS F termoizolacijom debljine 10cm i završnom silikatnom žbukom. Pregradni zidovi su opeka 12cm. Pregradni zidovi između stanova su od armiranog betona debljine 20cm ili od opečnih blokova debljine 20cm. Zidovi prema stubištu su armirano betonski debljine 30cm i 40cm, a prema hodniku ab debljine 20cm i 40cm ili zidani debljine 20cm sa termoizolacijom debljine 5cm. Krov je ravni neprohodni krov sa završnom obradom od riječnog šljunka.

Standard stambenih prostora:

Kao podna obloga u sobama projektovan je lamelni parket debljine 14mm, dok su u mokrim prostorijama predviđene keramičke pločice I klase. Zidovi kupatila su keramičke pločice I klase, ostatak stana se boji disperzivnim bojama. Ulazna vrata u stan su protuprovalna metalna "Blindo" vrata.

Vanjska stolarija je od petokomornih PVC profila sa dvoslojnim termopan staklima izvrsnih termoizolacionih svojstava i alumijskim roletnama. Sanitarije i keramika visoke kvalitete . Svaka stambena jedinica ima vlastiti kalorimetar kao i individualna mjerila za potrošnju vode i struje. Električni bojler za grijanje vode.

U objektu je predviđen toplovodni sistem grijanja. Kompleks se povezuje na novu vrelovodnu kotlovnicu, koja će napajati toplotne podstanice objekta vodom. Za sve stambene prostore projektovan je sistem radijatorskog grijanja.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 006p/2022 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 71m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2020

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 1/11

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Videofon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo