Otoka, Bulevar Meše Selimovića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Otoka

Jedinstvena prilika! Dvosoban stan sa lođom na prvom spratu u kvalitetnoj novogradnji, Otoka. Kompletan namještaj uključen u cijenu!

1 1 45m2
245.000 KM ~125.267 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 45,78m2 smješten na prvom spratu stambeno-poslovne  zgrade pozicionirane na vrhunskoj lokaciji u ulici Bulevar Meše Selimovića, neposredno pored Doma zdravlja Novi Grad. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je 2016. godine. Naselje je odlično povezano sa svim dijelovima grada a bitni sadržaji su dostupni u krugu od 1 kilometra. Obzirom na lokaciju, spratnost i površinu, nekretnina ima visok potencijal da se osim za stanovanje koristi i u poslovne svrhe, da se iznajmljuje (kratkoročno i dugoročno), te predstavlja atraktivnu priliku za investiranje.

Stan je malo korišten i nalazi se u odličnom stanju. Sastoji se od: hodnika površine 3,88m2, dnevnog boravka i trpezarije površine 18,64m2, kuhinje površine 4,80m2, sobe površine 11,62m2, kupatila površine 4,19m2, lođe površine 2,65m2, sve ukupno površine 45,78m2.

Kompletan namještaj uključen u cijenu!

Prilikom izgradnje zgrade korišteni su kvalitetni materijali a treba izdvojiti: termička fasada 15 cm, termička i zvučna izolacija između stanova, stanovi su opremljeni klima jedinicama, 6-komorni PVC profili sa tri termo stakla punjena argonom, protuprovalna ulazna vrata, hrastove ili jasenove dužice na podu, obrušene i tri puta kvalitetno lakirane, individualni vodomjeri sa daljinskim očitanjem potrošnje.

LOKACIJA Stan je smješten na prvom spratu stambeno-poslovne zgrade u ulici Bulevar Meše Selimovića, naselje Otoka, Općina Novi Grad. Kvalitet mikrolokacije je izražen blizinom svih potrebnih gradskih sadržaja kao što su: Dom zdravlja Novi Grad, Osnovna Škola Čengić Vila I, Srednja Elektrotehnička škola, Olimpijski Bazen Sarajevo, benzinske pumpe, Elpi Komerc, Domod, Tržni Centar Otoka, Tržni Centar Bingo, banke, apoteke, Pijaca Otoka, restorani, vjerski objekti, kao i mnogi drugi sadržaji.

SADRŽAJ Stan se sastoji se od: hodnika površine 3,88m2, dnevnog boravka i trpezarije površine 18,64m2, kuhinje površine 4,80m2, sobe površine 11,62m2, kupatila površine 4,19m2, lođe površine 2,65m2, sve ukupne površine 45,78m2.

STANDARD Prilikom izgradnje zgrade korišteni su kvalitetni materijali a treba izdvojiti: termička fasada 15 cm, termička i zvučna izolacija između stanova, stanovi su opremljeni klima jedinicama, 6-komorni PVC profili sa tri termo stakla punjena argonom, protuprovalna ulazna vrata, hrastove ili jasenove dužice na podu, obrušene i tri puta kvalitetno lakirane, individualni vodomjeri sa daljinskim očitanjem potrošnje.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 022p/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 245.000KM

Cijena EUR: ~125.267EUR

Lokacija

Adresa: Bulevar Meše Selimovića

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 45m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2016

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 1/10

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Videofon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad