Otoka, Džemala Bijedića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Otoka

NOVOGRADNJA MILJACKA! Manji jednosoban stan sa lođom i otvorenim pogledom na drugom spratu, Otoka

1 1 26m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se izrazito funkcionalan manji jednosoban stan površine 26,47m2 na drugom spratu u novogradnji „Miljacka“ u ulici Džemala Bijedića, nadomak tržnog centra “Bingo“.

Stan karakteriše odličan raspored obzirom da se svim prostorijama pristupa iz ulaznog predsoblja.

Stan se sastoji iz: predsoblja, kupatila, sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i lođe. Ono što je bitno napomenuti je da stan ima otvoren pogled.

Korištenje kvalitetnih materijala i opreme pri izgradnji, od čega se može izdvojiti 6-komorna PVC vanjska stolarija sa 3 stakla, prvoklasni parket hrast, enterijerska furnirana duplošperovana vrata, kvalitetna protuprovalna vrata, te brojne druge pogodnosti, garantuje budućim vlasnicima dugoročno ugodan boravak bez dodatnih troškova.
Stan odlikuju niski mjesečni režijski troškovi, te predstavlja odličnu priliku za investiciju.

LOKACIJA Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. Najbliža tramvajska stanica je udaljena svega cca 300-400m ili 5 min hoda, dok se najbliže autobusko stajalište nalazi u neposrednoj blizini stambene zgrade.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, sobe, predosoblja, kupatila i lođe.

STANDARD Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija od šestokomornih PVC profila + troslojno termoizolacijsko staklo. Zidovi u hodniku prema stanovima su termički zaštićeni. Podovi u stubištu su obloženi keramikom. U svakom hodniku je vatrodojava, hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Sve instalacije imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni. Objekat sadrži dva lifta.

Centralno grijanje Toplane sa vlastitim kalorimetrom, alternativno grijanje putem kotlovnice koja će opsluživati isključivo naselje “Miljacka”, Hrastov parket (I klasa) u sobama, keramičke pločice u predsoblju, kupatilu i balkonu. Sanitarije i keramika nježnih i ugodnih linija visoke kvalitete, Sigurnosna vrata. Automatski osigurači.

Nekretnina ima vlastiti kalorimetar kao i individualna mjerilo za potrošnju vode i struje.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 006p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 26m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2021

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 2/14

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Lift
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo