Otoka, Gradačačka

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Otoka

MANJI STAN OTOKA! Jednosoban stan u zgradi na trećem spratu u blizini BOSMALA. Mogućnost pretvaranja u dvosoban

1 0 34m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan uknjižene površine 34m2 na trećem spratu stambene zgrade sa u naselju Otoka, ulica Gradačačka. Funkcionalan raspored prostorija, kao i zapadna orijentacija sa otvorenim pogledom samo su neke od karakteristika koje doprinose ugodnom boravku u nekretnini.

Nekretnina se nalazi u izvornom stanju tako da će budući vlasnici imati mogućnost da istu adaptiraju u skladu sa vlastitim preferencijama i željama. Ono što je bitno napomenuti jeste da, obzirom na poziciju kupatila, postoji mogućnost da se od postojeće kuhinje napravi spavaća soba, a da se kuhinja prebaci u dnevni boravak.

Na taj način bi svakako bila dodatno povećana funkcionalnost ove rijetke nekretnine na tržištu.

LOKACIJA Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 200 metara nalaze bitni sadržaji urbanog načina življenja, što uključuje: Tržni centar “Merkur”, supermarket “Konzum”, Dom zdravlja Novi Grad, Osnovna škola “Mehmedalija Mak Dizdar”, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, Olimpijski bazen, itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 50m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. Također, redovna trolejbuska linija Otoka – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa kuhinji i trpezariji, ravno  kupatilu i dnevnom boravku.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija drvena. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, dijelom u kuhinji i predsoblju. Keramičke ploče u kupatilu i dijelom u kuhinji. Interfon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 012p/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Gradačačka

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 34m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1972

Godina zadnje adaptacije: 1972

Sprat: 3/5

Sadržaji nekretnine
Kanalizacija
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena