Otoka, Brčanska

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Otoka

Funkcionalan dvosoban stan sa balkonom, ul. Brčanska, naselje Otoka. Mogućnost pretvaranja u trosoban!

1 1 55m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 55m2 na šestom spratu stambene zgrade sa liftom u naselju Otoka. Funkcionalan raspored prostorija, dvostrana orijentacija (Istok-Jug), te balkon sa otvorenim pogledom, samo su neke od prednosti ove nekretnine.

Stan se sastoji od komforne spavaće sobe, dnevnog boravka, balkona, kupatila, kuhinje, predsoblja i ostave. U izvornom je stanju, tako da budući vlasnici imaju mogućnost da adaptaciju izvrše prema svojim preferencijama i mogućnostima.

S obzirom da se dnevni boravak nalazi uz trpezariju, postoji mogućnost jednostavnog pregrađivanja i dobijanja još jedne manje spavaće sobe, te da se iz kuhinje iskoriste vodovodne instalacije i da se u prostoru zajedno sa dnevnim boravkom organizuje kuhinja i trpezarija, čime bi se stan iz dvosobnog pretvorio u manji trosoban.

Veliki broj parking mjesta smješten je u neposrednoj blizini zgrade. U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija. Također, zgrada na zadnjoj etaži (krov) ima zajedničku terasu.

LOKACIJA Stan se nalazi na šestom spratu stambene zgrade u ulici Brčanska, naselje Otoka.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 200 metara nalaze bitni sadržaji urbanog načina življenja, što uključuje: Tržni centar “Merkur”, supermarket “Konzum”, Dom zdravlja Novi Grad, Osnovna škola “Mehmedalija Mak Dizdar”, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, Olimpijski bazen, itd.

Neposredno uz stambenu zgradu je lijepo uređen park za djecu, a zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen zaštitnom ogradom.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 200m od zgrade. Redovna tramvajska linija saobraća svakih 5 minuta. Također, redovna trolejbuska linija Otoka – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta. Ispred stambene zgrade se nalazi parking prostor.

SADRŽAJ Stan se sastoji od komforne spavaće sobe, dnevnog boravka, balkona, kupatila, kuhinje, predsoblja i ostave.

STANDARD Centralno grijanje “Toplane”. Vanjska stolarija drvena. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u  dnevnom boravku, spavaćoj sobi. Keramičke pločice u trpezariji i kuhinji kupatilu, predsoblju i na balkonu. Interfon. Kablovska TV. Internet.Lift. Podrum.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 026p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Brčanska

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 55m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1974

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 6/8

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Terasa
Klima
Lift
Internet
Telefon
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena