Otoka, Žrtava fašizma

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Otoka

Djelimično adaptiran dvosoban stan sa dvije lođe i dvostranom orijentacijom, naselja Otoka. Mogućnost pretvaranja u trosoban - PRODANO!

1 1 47m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 47m2 na visokom prizemlju stambene zgrade u naselju Otoka. Funkcionalan raspored prostorija, dvostrana orijentacija te dvije lođe sa otvorenim pogledom samo su neke od karakteristika koje doprinose ugodnom boravku u stanu.

Djelimična adaptacija izvršena je 2010. godine i tom prilikom je adaptirano kupatilo sa novim vodovodnim instalacijama, keramičkim pločicama te sanitarnim elementima. Iste godine adaptirana je kuhinja, postavljen laminat u predsoblju i trpezariji. Kvalitetna blindo vrata ugrađena su 2009. godine.

S obzirom da se dnevni boravak nalazi uz kupatilo, postoji mogućnost da se iz kupatila iskoriste vodovodne instalacije te da se u prostoru zajedno sa dnevnim boravkom organizuje kuhinja. Tako da bi se u prostoru sadašnje kuhinje organizovala dodatna spavaća soba.

Veliki broj parking mjesta smješten je u neposrednoj blizini zgrade.

Lokacija:
Stan se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade u ulici Žrtava fašizma, naselja Otoka.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 200 metara nalaze bitni sadržaji urbanog načina življenja, što uključuje: Tržni centar "Merkur", Dom Zdravlja, Osnovna škola "Mehmedalija Mak Dizdar", Dječiji vrtić "Dunja", brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, Olimpijski bazen, itd.

Neposredno uz stambenu zgradu je lijepo uređen park za djecu, a zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen zaštitnom ogradom.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 200m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža - Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. Također, redovna trolejbuska linija Otoka - Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

Sadržaj:
Na desnoj strani predsoblja nalazi se spavaća soba i kuhinja sa trpezarijom, dok je na lijevoj strani dnevni boravak. Kupatilo se nalazi ravno od ulaznih vrata. Pristup lođi 1 omogućen je iz dnevnog boravka, dok je pristup lođi 2 omogućen iz kuhinje.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija drvo. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kupatilu i dijelu kuhinje. Laminat u predsoblju i trpezariji. Beton na lođama. Blindo vrata. Interfon. Lift.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 053p/2018 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Žrtava fašizma

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 47m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 0.5/8

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Lođa
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor