Otoka, Džemala Bijedića

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Otoka

Praktična garsonjera zapadne orijentacije sa balkonom, 27m2, u novogradnji u novom naselju "Miljacka", lamela-H. Cijena 2.250 KM/m2. AKCIJA: -5%

1 0 27m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se izrazito praktičan i funkcionalan stan-garsonjera površine 27m2 , u novogradnji u novom naselju Miljacka u najnovijoj "Lameli H". Garsonjera se sastoji od: predsoblja, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, balkona.

Projekat "Miljacka" je najvjerovatnije prvi takve vrste u posljednjih par desetljeća u Sarajevu, gdje je namjera investitora bila da uz povoljne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih sarajevskih naselja.

U cilju da se potencijalnim kupcima olakša rješavanje stambenog pitanja, stanovi su projektovani da zadovolje potrebe modernog stila života te je posebna pažnja posvećena u nastojanju da stambeni prostor bude iskorišten na najbolji način, takođe je obezbijeđena izuzetno povoljna cijena stanova.

Korištenje kvalitetnih materijala i opreme od čega se može izdvojiti 6-komorna PVC vanjska stolarija sa 3 stakla, prvoklasni parket hrast, enterijerska furnirana duplošperovana vrata, kvalitetna protuprovalna vrata, te brojne druge pogodnosti garantuju budućim stanarima dugoročno ugodan boravak bez dodatnih troškova.

Kombinacija atraktivne lokacije, visokog kvaliteta gradnje i maksimalno funkcionalno projektovanog prostora uz veoma prihvatljive cijene, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.
Lamela "H" koja je poslednja lamela u naselju će imati 14 spratova i budućim kupcima nudi na prodaju ukupno 126 stanova. Na svakoj etaži će biti po 9 stanova različitih kvadratura.

Vrlo važno je naglasiti da je u ranoj fazi gradnje "lamele H" moguće spajanje stanova u veći ili preinake u samom rasporedu soba.

Početak izgradnje lamele "H" je planiran za decembar 2019. godine; dok je završetak radova planiran za decembar 2020. godine.

Cijena stana "H-08" iznosi 60.750 KM uključujući PDV a moguće je iskoristiti jedinstvenu priliku i ostvariti 5% popusta na navedenu cijenu, koristeći ograničenu ponudu koja je u toku!

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris 061-319-893.

Budućim stanarima se nudi mogućnost kupovine parking mjesta po povoljnim cijenama.
Priložene slike u oglasu su slike lamele "A1" i "B1", "E" i "D" koje su već izgrađene.

Lokacija:
Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. Najbliža tramvajska stanica je udaljena svega cca 300-400m ili 5 min hoda, dok se najbliže autobusko stajalište nalazi u neposrednoj blizini stambene zgrade.
Udaljenost od 10 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su:
• centar Otoka (tržni centar, pijaca i dom zdravlja)
• Olimpijski bazen
• centar Čengić Vila (okretaljka, igralište, Osnovna škola) tramvajska stanica Čengić Vila i Otoka
• centar Buća Potok (tržni centar, pijaca, Srednja škola, ambulanta, apoteke)

Sadržaj:
Ulaskom u predsoblje na lijevoj strani se nalazi kupatilo, a ravno se ulazi u dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon.

Standard:
Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija od šestokomornih PVC profila + troslojno termoizolacijsko staklo. Zidovi u hodniku prema stanovima su termički zaštićeni. Podovi u stubištu su obloženi keramikom. U svakom hodniku je vatrodojava, hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Sve instalacije imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni. Objekat sadrži dva lifta.
Standard stambenih jedinica: Grijanje putem kotlovnice koja će opsluživati isključivo naselje "Miljacka". Hrastov parket (I klasa) u sobama, keramičke pločice u predsoblju, kupatilu i balkonu. Sanitarije i keramika nježnih i ugodnih linija visoke kvalitete, ugrađeni tuš ili kada, umivaonik, WC školjka. Sigurnosna vrata. Svaka stambena jedinica ima vlastiti kalorimetar kao i individualna mjerila za potrošnju vode i struje.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti. Fotografije u oglasu su sa već izgrađenih lamela i isključivo su informativnog karaktera.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 001n/2015 NG_H08

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 27m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2020

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 1/14

Sadržaji nekretnine
Garaža
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor