Otoka, Brčanska

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Otoka

Dvosoban stan funkcionalnog rasporeda prostorija sa dvije lođe u neposrednoj blizini OŠ “Mehmedalija Mak Dizdar”, naselje Otoka. Mogućnost pretvaranja u trosoban

1 1 50m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 50m2 na petom spratu stambene zgrade sa liftom u naselju Otoka. Funkcionalan raspored prostorija, dvostrana orijentacija (Sjever-Jug) te dvije lođe sa otvorenim pogledom samo su neke od karakteristika koje doprinose ugodnom boravku u stanu.


Djelimična adaptacija nekretnine je izvršena 2010. godine kada su promijenjena ulazna vrata i postavljena kvalitetna protuprovalna vrata. Osim pomenutog, drugih ulaganja u stan nije bilo tako da budući vlasnici imaju mogućnost da istu izvrše prema svojim preferencijama i mogućnostima.


S obzirom da se dnevni boravak nalazi uz kupatilo, postoji mogućnost da se iz kupatila iskoriste vodovodne instalacije te da se u prostoru zajedno sa dnevnim boravkom organizuje kuhinja. Tako bi se u prostoru sadašnje kuhinje organizovala dodatna spavaća soba.


Veliki broj parking mjesta smješten je u neposrednoj blizini zgrade.


Lokacija:

Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade u ulici Žrtava fašizma, naselje Otoka.


Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 200 metara nalaze bitni sadržaji urbanog načina življenja, što uključuje: Tržni centar “Merkur”, supermarket “Konzum”, Dom zdravlja Novi Grad, Osnovna škola “Mehmedalija Mak Dizdar”, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, Olimpijski bazen, itd.

Neposredno uz stambenu zgradu je lijepo uređen park za djecu, a zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen zaštitnom ogradom.


Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 200m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. Također, redovna trolejbuska linija Otoka – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta. Ispred stambene zgrade se nalazi parking prostor.


FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!


NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 038p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Brčanska

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 50m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 5/10

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Lift
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo