Pejton, Željeznička

Prodaja, Stan, četverosoban, Ilidža, Pejton

RIJETKO U PONUDI! Djelimično adaptiran četverosoban duplex stan sa balkonom i vrtom, naselje Ilidža, Sarajevo

1 3 75m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se djelimično adaptiran  četverosoban stan sa balkonom uknjižene površine 75 m2, koji je po svojoj strukturi izgrađen kao duplex u ulici Željeznička, naselje Pejton, Ilidža.

Stambena jedinica izgrađena je 1974.godine, a veoma je bitno napomenuti da uz sam duplex postoji izlaz na ograđeni vrt koji doprinosi atraktivnosti same nekretnine. U neposrednoj blizini dostupan je veći broj parking mjesta.

Nekretnina je djelimično adaptirana 2000. godine kada su vlasnici: postavili blindirana vrata , postavili nove plinske instalacije za grijanje i radijatore, PVC vanjsku stolariju i izvršili djelimično sanaciju krova i krovne konstrukcije. Također, u tom periodu urađena je i fasada na stambenoj jedinici.

Lokacija na kojoj je smještena predmetna nekretnina okružena je mnoštvom zelenih površina i kao zasebna stambena jedina pruža mnogo privatnosti i komfora budućim vlasnicima, a također je jako dobro saobraćajno povezana. U neposrednoj blizini se nalaze marketi, pijaca, škole i vrtići, te veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje privatnog automobila uveliko olakšano.

Stan je na prodaju nenamješten ili kompletno namješten po željama i potrebama budućih kupaca uz dogovor sa vlasnicima stana.

LOKACIJA Stan je izgrađen kao zasebna stambena jedinica na dvije etaže - duplex, naselje Pejton, Ilidža, Sarajevo.

U krugu od 500m do 700 m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Sara”, ugostiteljski objekti, restorani, tramvajski terminal, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vrela Bosne”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega pet minuta hoda, dok je stambena jedinica zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa ostavi, toaletu, ravno je pristup dnevnom boravku koji ima direktan izlaz u vrt. Desno je kuhinja sa trpezarijom. U predsoblju se nalaze stepenice koje direktno vode na drugu etažu sa tri spavaće sobe i kupatilom.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, predsoblju, kupatilu i balkonu. Blindo vrata. Internet. Kablovska TV. Vrt. 

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 026p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Željeznička

Grad: Ilidža, Pejton

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 75m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1974

Godina zadnje adaptacije: 2000

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo