Pejton, Bosanskih gazija

Prodaja, Stan, dvosoban, Ilidža, Pejton

Dvosoban stan sa garažom i lođom na prvom spratu na početku naselja Pejton, ulica Bosanskih Gazija

1 1 52m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvostrano orjentisan (S-J) dvosoban stan sa lođom uknjižene površine 52m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1960-ih godina i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Stan se nalazi u izvornom stanju te budućim kupcima ostavlja mogućnost da ga adaptiraju i namjeste prema vlastitim preferencijama.

U uključenu traženu cijenu vlasnici ostavljaju na korištenje i garažno mjesto koje je smješteno cca. 50m od ulaza u zgradu.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, lođe i predsoblja.

Stan je smješten u centru općine Ilidža, nedaleko od osnovnih i srednjih škola, tržnih centara, Male i Velike Aleje. Tramvajska i autobuska stanica udaljene su svega cca 5 minuta hoda od nekretnine. U dvorištu zgrade se nalazi zajednički parking koji je pod ključem i koji koriste samo stanari zgrade.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Bosanskih Gazija, naselje Pejton, općina Ilidža.

Ova lokacija je poznata kao mirna i sigurna lokacija sa svim potrebnim sadržajima u neposrednoj blizini. U radijusu od cca 100 metara smještena je Treća osnovna škola i vrtić. Također, važno je napomenuti da niti jedna veća saobraćajnica ne prolazi od stana do škole i vrtića.

Centar Ilidže smješten je na cca 300 metara od nekretnine i u njemu su sadržani svi sadržaji potrebni za život: tramvajska i autobuska okretaljka, “Melain”, “Sara” i “Grand” tržni centri, Prva osnovna Škola, Četvrta Gimnazija, šetnica Mala i Velika Aleja, pijaca Ilidža, pošta, apoteke, supermarketi, pekare ugostiteljski objekti i dr.

Pored zgrade nalazi se i veliko šetalište uz rijeku Željeznicu što budućim stanarima nudi prostor za odmor, rekreacije i šetnje.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, lođe i predsoblja.

STANDARD Plinske i TA peći. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Lođa. Parking. Garaža.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 006p/2024 ST

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bosanskih gazija

Grad: Ilidža, Pejton

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 52m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Garaža
Lođa
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Plinske peći
Stolarija
Drvena