Pejton, Bosanskih gazija

Prodaja, Stan, trosoban, Ilidža, Pejton

Svijetao trosoban stan na prvom spratu sa velikom lođom u zgradi novije gradnje, naselje Pejton, općina Ilidža

1 2 64m2

Opis nekretnine:
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostran trosoban stan sa velikom lođom (cca 9m2) uknjižene površine 64,1m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade od ukupno četiri sprata. Objekat u kojem se nalazi predmetna nekretnina izgrađen je 2005. godine i do dan danas je redovno i uredno održavan. U ulazu se nalazi samo 16 stanova, odnosno 4 sprata po etaži.

Stan nije bio predmet adaptacije, za koju nije bilo ni potrebe iz razloga što vlasnici godišnje borave svega nekoliko dana.

Važno je napomenuti da se iza zgrade nalazi veliki broj parking mjesta kao i u njenom okruženju. Stanice javnog gradskog prevoza (autobus i tramvaj) smještene su na svega 200 metara od nekretnine.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Bosanskih Gazija, naselje Pejton, općina Ilidža

Ova lokacija je poznata kao mirna i sigurna lokacija sa svim potrebnim sadržajima u neposrednoj blizini. U radijusu od cca 100 metara smještena je Treća osnovna škola i vrtić. Također, važno je napomenuti da niti jedna veća saobraćajnica ne prolazi od stana do škole i vrtića.

Centar Ilidže smješten je na cca 300 metara od nekretnine i u njemu su sadržani svi sadržaji potrebni za život: tramvajska i autobuska okretaljka, “Melain”, “Sara” i “Grand” tržni centri, Prva osnovna Škola, Četvrta Gimnazija, šetnica Mala i Velika Aleja, pijaca Ilidža, pošta, apoteke, supermarketi, pekare ugostiteljski objekti i dr.

Pored zgrade nalazi se i veliko šetalište uz rijeku Željeznicu što budućim stanarima nudi prostor za odmor, rekreacije i šetnje.

Sadržaj:
Ravno od ulaza prostire se predsoblje iz kojeg se na desno pristupa glavnoj spavaćoj sobi, na lijevo kupatilu, ravno manjoj spavaćoj sobi i dnevnom boravku u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom. Pristup lođi omogućen je iz dnevnog boravka i glavne spavaće sobe.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i lođi. Protuprovalna ulazna vrata. Interfon. Kablovska TV. Internet. Lođa.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 084p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bosanskih gazija

Grad: Ilidža, Pejton

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 64m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2005

Godina zadnje adaptacije: 2005

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor